Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek normális, hogy 20...

Szerintetek normális, hogy 20 éves lányként még nem volt kapcsolatom, pedig szeretnék?

Figyelt kérdés
Nagyon elszomorít, hogy még senki sem volt szerelmes belém, senkinek sem voltam fontos. Alapvetően visszafogott vagyok, közös programokból kivonom magam. Ez lehet a baj? Mit tehetnék?

2013. dec. 28. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A külsőddel mi a helyzet? Ez is lehet oka ennek.
2013. dec. 28. 17:44
 2/16 SullaFelix89 ***** válasza:

ja az a baj vegyél részt közös programokban..

Meg így nem lehet megállapítani, hogy mennyire adsz magadra, amivel szintén gond lehet.

3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még normális. Volt már, aki neked tetszett? Tettél érte valamit? (Bónuszkérdés: itt is ismerkednél? :D)
 4/16 anonim ***** válasza:

A legalapvetőbb probléma a külső szokott lenni és valóban az aszociális viselkedés sem szokott túl nagy feltűnést kelteni de az alapból nem olyan nagy probléma.

És miért ne lenne normális? Elég sokan vannak még ezzel így (persze inkább fiúk).

2013. dec. 28. 17:45
 5/16 anonim ***** válasza:
A társadalmi élet fontos a pártalálás szempontjából. Sajnos azt kell mondjam, hogy a fehér herceg a szőke lovon (... :D ) nem fog bevágtatni az ablakod alá. Mondjuk semmi sem lehetetlen.
2013. dec. 28. 17:45
 6/16 A kérdező kommentje:
az ismerőseim szerint csinos vagyok...foglalkoztat a divat, szeretek sportolni. valoszinuleg a zarkozottsagom az oka, de ezen hogyan valtoztathatnek? valamint megijeszt, hogy manapsag sok az "egyejszakara" hajto korombeli fiu.
2013. dec. 28. 17:47
 7/16 A kérdező kommentje:
koszonom a segito szandeku valaszokat :)
2013. dec. 28. 17:48
 8/16 A kérdező kommentje:
a privatra is feltetlenul valaszolok, csak picit kesobb :)
2013. dec. 28. 17:50
 9/16 anonim ***** válasza:

"az ismerőseim szerint" igen sajna mindenki ezt mondja.

persze lehet h tényleg így van.

2013. dec. 28. 17:55
 10/16 A kérdező kommentje:
igazsag szerint nem tudom megitelni, hogy szep vagyok-e vagy sem..igy csak masok velemenyere hagyatkozhatok.
2013. dec. 28. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!