Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek normális, hogy 20...

Szerintetek normális, hogy 20 éves lányként még nem volt kapcsolatom, pedig szeretnék?

Figyelt kérdés
Nagyon elszomorít, hogy még senki sem volt szerelmes belém, senkinek sem voltam fontos. Alapvetően visszafogott vagyok, közös programokból kivonom magam. Ez lehet a baj? Mit tehetnék?

2013. dec. 28. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet h az vagy, de lehet h túl zárkózott. És szinte taszítod az embereket.
2013. dec. 28. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát, ne vond ki magad a közös programokból!
2013. dec. 28. 18:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat, probalok batrabb lenni:)
2013. dec. 28. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg az lehet a baj, hogy félénk vagy. A normális fiúknak szüksége van bátorításra, hogy oda merjenek menni hozzád. A csajozógépek pedig valószínűleg azért nem kezdeményeznek, mert messziről virít rólad, hogy nem vagy kapható az egyéjszakás kalandokra.

Szóval a megoldás az, hogy eljársz a barátaiddal/barátnőiddel (ha vannak) ide-oda ismerkedni (nem feltétlenül bulira gondoltam). Ja, és mosolyogj, főleg arra, aki tetszik!

Ha ez nem megy, akkor marad a társkereső (ott is akadnbak normális emberkék, bár nem túl sok), vagy a remény, hogy egyszer betoppan a szőke herceg.

23F

2013. dec. 28. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:
ne vond ki magad a közös programokból!
2013. dec. 28. 19:31
 16/16 anonim ***** válasza:
szia.ismerkedsz itt?
2014. jan. 27. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!