Nem éri már meg, kedves, normális pasinak lenni?
Mit lát az ember sokszor? a csajok olyan pasik után futnak akik zűrösek, megcsalják őket, mással vannak, abszolút komolytalanok, és nem értenek semmihez a bulizáson kívül....
A vasalt hajú, csigatestű, szőrtelen pávákra ki pl 20 éves, és annyi szőr sincs az egész testén mint nekem a karomon...Pedig nemvagyok se jeti, se majomember...-_-
Normális, srácnak tartom magam, régi, konzervatív értékekkel mint pl: hűség, szeretet, szerelem, monogámia.
23 vagyok, túl több egyéjszakáson, 2 nagyon komoly kapcsolaton, és néhány afféle vagyunk ahhogy vagyunk barátnőn...
De az utóbbi időben, semmi sme sikerül...ezt látom, ogy normál, átlag pasiként nem tudsz érvényesülni..:/ mert a vagány, bulizős kell, utánan meg sírnak ha emgcsalják őket...
Bocs a helyesírásért, már félálomból írtma ki a kérdést...
nos izé... a bulizáshoz nem kell érteni :)
részben igen, de azért ne legyél mintajófiú
10 órakor már lövik a pizsit?
ennyire ne legyél rendes
Egy pasi legyen szőrös! :)
+ amiket leírtál, tulajdonságok, teljesen rendben vannak, nekem kb. ez az alap.
25/N
Nana. Kinek kellenek a mai Justin Bieber fiúcskák? Tény hogy fiatalon még jó hogy elmész bulizni, mert kell, élvezd az életed.
Tudod, a lényeg annyi lenne, hogy legyél férfi a talpadon. Ezt úgy értem, hogy nelégy egy anyámasszony katonája, mert ezt nem szeretik a nők. Én megértem a helyzeted. Átmentél dolgokon már eddigi életed során, láttad mi megy, most pedig már egy komolyabb leányzóra vágysz, egy őszinte igaz szerelemre :)(Ami sokszor csak a filmekben van :P) De értelek. Egyébként részben én is konzervativ vagyok, de nem szabad befásulni.Haladni kell előre. Hidd el vannak még nagyon is olyan lányok akik nem csak a mai nyálgépekre buknak :P Nekem is úgy tetszene ha egy fiú rendesen udvarolna meg minden és nem csak lefektetni szeretne :D
Őszintén szólva, én nem csodálkozom, hogy nem kellesz senkinek.
Átlagos vagy? Miért vagy átlagos? Elmondom neked, hogy az átlagos nagyon nem jó, mert az átlagember tanul, dolgozik, nyugdíjt kap öregen és meghal.
Kell cél is az élethez, meg a kaland, utazás, stb.
Nem akarsz szerintem 70 évesen visszagondolni arra, hogy 'Mi lett volna, ha...', ugye?
Keress(mondhatnám, hogy vadássz) egy lányt, aki boldoggá tesz téged, ne hagyd hogy bárki az utadba álljon és végképp ne mondd azt, hogy csak a 'hűség, szeretet, szerelem blablabla hippi' kell.
Férfi vagy, tehát ÉPÍTS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!