Csajok, ha azt mondjátok ismerkedő pasinak "van barátom", az azt jelenti női nyelven hogy "húzz el" és az a normális ha ért a jelekből és elmegy, vagy az a normális férfias h egy férfi küzd a nőért nem ijed meg a másik férfitól és udvarol tovább?
Ha én lennék az a nő, akkor egyértelműen azt jelenti, hogy stop, nincs tovább. Ha meg makacskodsz, azt zaklatásként élném meg.
Úgy, hogy inkább keress mást!
Igen, azt jelenti, hogy ne próbálkozz tovább.
És igen, valószínűleg ha akarna tőled valamit letagadná, vagy ha azt is mondaná hogy van barátja, "szabadkozna" is miatta (nem működik a kapcsolata stb.)
De ha összejönnél egy olyan lánnyal, aki foglalt, készülj fel rá, hogy a lány simán megteszi ugyanazt veled, mint azzal a pasival akitől elszedted (egy kapcsolatot tisztességesen le kell zárni, mielőtt belevágsz egy újba)
Aki ezt mondja neked kedves kérdező, azt hagyni kell a francba, egyrészt, mert lehet, hogy tényleg van barátja, másrészt ha nincs, akkor egy gerinctelen, hazug liba, aki annyira sem tisztel téged, hogy őszintén megmondja:
"Ne haragudj, de nem vagy az esetem!"
Habár sajnos manapság a nők többsége puhatestű, a gerinc mindenesetre nagyon hiánycikk.
Van barátom = van barátom. Tehát nem akarok ismerkedni, nem akarok hódítást, ha nem érzem jól magam a barátommal, akkor szakítok és UTÁNA nyitott vagyok új ismerkedésre, de amíg van barátom, addig nem kavarok mással.
Ha azt érzékelem, hogy a pasi csak barátkozni akar, és nem nyomul, akkor szívesen barátkozom (már ha amúgy szimpatikus), de ez nem jelenti azt, hogy udvaroltatni akarok magamnak, sőt! Ha nyomulni kezd, akkor inkább a barátkozásnak is véget vetek. Tök mindegy, hogy mennyire tetszik, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!