Nem éri már meg, kedves, normális pasinak lenni?
Mit lát az ember sokszor? a csajok olyan pasik után futnak akik zűrösek, megcsalják őket, mással vannak, abszolút komolytalanok, és nem értenek semmihez a bulizáson kívül....
A vasalt hajú, csigatestű, szőrtelen pávákra ki pl 20 éves, és annyi szőr sincs az egész testén mint nekem a karomon...Pedig nemvagyok se jeti, se majomember...-_-
Normális, srácnak tartom magam, régi, konzervatív értékekkel mint pl: hűség, szeretet, szerelem, monogámia.
23 vagyok, túl több egyéjszakáson, 2 nagyon komoly kapcsolaton, és néhány afféle vagyunk ahhogy vagyunk barátnőn...
De az utóbbi időben, semmi sme sikerül...ezt látom, ogy normál, átlag pasiként nem tudsz érvényesülni..:/ mert a vagány, bulizős kell, utánan meg sírnak ha emgcsalják őket...
Bocs a helyesírásért, már félálomból írtma ki a kérdést...
tudom hogy nem tul jó cél ,de az elsődleges most a testépítés nekem.
szeretnék faragni, egy számomra is tetsző testet magamból.
örülök, hogy msot ezt a célomat megtaláltam, és elhatároztam! ez kitart kb áprilisig, májusig. ha siekrülne elérni a célom, alighanem a lányok si másképp néznének rám, hizs tagadjátok vagy sem ,számít a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!