Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell egy normális szép lány az átlag pasinak?
inkább azon gondolkodj el hogy a mi tököm értelme volt ennek a kérdésnek?most szerinted erre mit mondjunk?
pech!
Mert a normális elég uncsi, nem? :D
26/F
Lehet olyan típusú pasikat akarsz akiknek pont nem te vagy az esete.Lehet hogy túlságosan is normális vagy, amivel az égvilágon semmi baj nincs,sőt, csak lehet hogy a kiszemeltjeidnek az extrémebb csajok jönnek be.
Egyébként milyen idős vagy ?
Egyszerűen bonyolult :P
igen nehéz ismerkedni, számtalan ok miatt mint például belül titokban várjuk a fehér lovon értünk epekedő lovagot, aztán tudatalatti (néha tudatosan :P) előjön ez a nem ilyet vártam érzés..
lehet egyszerűen nem a hozzád illővel találkoztál..
stb, stb.. sok választ kaphatsz erre..
Szerintem a lényeg: hogy ne add fel, hogy ne mond azt magadnak, hogy semmit sem érsz, hogy átlag vagy és senkit nem érdekelsz. Hidd el magadról, hogy nem így van!
Tudod a normálisról nekem annyi a fogalmam, hogy az embernek van értékrendje, érzelmei, képezi magát, vannak céljai és belénevelték a társadalmi morált. Lehet ebbe semmi extrém nincs, de úgy gondolom ez a "normális".
Amúgy 22.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!