Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell egy normális szép lány az átlag pasinak?
Szerintem egyszerűen csak rossz helyen keresgélsz. Rengeteg olyan férfi van aki szinte bármit megadna azért hogy legyen egy olyan valakije akit szerethet akivel törődhet,és aki ezt ugyanilyen intenzitással viszonozza is.
A leírásod alapján egy okos értelmes nőnek tartalak.
Megértem, hogy az önbizalmad is csökken ezzel hasonló helyzetben vagyok én is. Hiába vagyok én "normális" értem itt azt hogy nem vagyok félholt minden hétvégén
( egyáltalán nem is iszom, csak ha valami ünnep van), hiába vagyok udvarias tisztelettudó sajnos most nem ez a nyerő.
De nem kell aggódnod mert hiszen ahogy a mondás is tartja a szerelem akkor ér utol amikor a legkevésbé számítanál rá...vagy valami hasonló
21/F
"De a sok próbálkozás és tapasztalat után, mikor még mindig egyedül vagy rájössz, hogy csak áltatod magad azzal, hogy boldoggá tesz a sport, a film, vagy a zene... Az embernek társ kell. A gondolataidat se tudod lefoglalni évekig. Hiányozni fog valami és nem fogod érteni miért" --> a szívemből szóltál ugyan ezt érzem én is csak én 4 lassan 5 éve vagyok egyedül
okoskodni nem akarok de nem szabad feladni járj el szórakozni/ismerkedni és ne hagyd h kihasználjanak
22f
a) a normális szép lány szerint az "átlag pasi" átlagon aluli, és nem veszi észre azt a lány, akinek kéne, de Te írtad hogy mindenkit észreveszel, tegyük fel észrevennél engem is :)
b) a "normális szép lány" az átlag pasi szerint nem is olyan normális ésmég csak nem is szép, tegyük fel ez sem igaz :)
c) nemtudom
amúgy meg nemtudom merre probálkozol, meg mit jelent az átlag pasi. én is eljutottam arra a szintre hogy nagyon sok lányt észrevettem már, és rájöttem hogy nagyon sok lány lenne szerethető külső alapján, hiszen az nemsokat számít, ha belsőre megvan a megértés. szal igy már minden nap látok olyan lányokat akikkel érdemes lehetne ismerkedni :)
Épp akkor lesz a legkevesebb esélyed valakit lelned, ha mindenhol őt keresed. Én is társkeresőzök, és ahol lehet próbálok kommunikálni lányokkal, hogy majd csak lesz valami, de ellenkező hatást kezdek elérni.
26 ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!