Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kell egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell egy normális szép lány az átlag pasinak?

Figyelt kérdés
De most komolyan... Vagy az összes foglalt? Tudjátok a környéken hemzsegnek a huszonéves srácok, mégis a világ legnehezebb dolga ismerkedni (akkor is, ha te közvetlen vagy). Miért nem elégít ki titeket az, hogy van sütnivalója a nőnek, nem tök hülye és még ki is néz valahogy, nem a bányából szökött? Igen, rólam van szó, nem mondom, hogy hibátlan vagyok, mert van ezer folt rajtam is, de annyira azért nem gáz, hogy ne szeressen senki megismerni. Egy éve megy ez és kezd elmenni a kedvem, plusz a nehezen felépített önbizalmam is tűnik elfele. Hurrogjatok le, tudom volt már ezer ilyen kérdés...
2011. márc. 18. 22:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Utolsónak

Ezt kifejtenéd pontosabban hogy mit értesz rossz pasi alatt ? Leírnád azt is, hogy szerinted milyen egy "jó" pasi. Itt külső-belső tulajdonságokra gondolok.Kíváncsi vagyok milyennek látod az ideális partnert

2011. márc. 18. 23:52
 32/39 anonim ***** válasza:

Én nagyon is szívesen el tudnék beszélgetni egy ilyen lánnyal, írj rám.

26 ff

2011. márc. 19. 00:05
 33/39 anonim ***** válasza:

Azért, mert minket átlag pasikat rendszeresen visszautasítanak az ilyen lányok holmi bunkó tajparaszt suhancért. A minap azt a választ kaptam, hogy nem vagyok elég bunkó. Nem is értem... Köpjek a szájába és hugyozzam le a haját? Akkor elég szar alak lennék?

F 24

2011. márc. 19. 02:09
 34/39 anonim ***** válasza:
Miért oltjátok szegényt??? Szerintem teljesen rendben van a kérdés. És igaza van.
2011. márc. 19. 07:43
 35/39 anonim ***** válasza:
én is írtam már ki amolyan "költői kérdést" csak hogy kiírjam magamból azt ami bánt, szerintem sokkal hülyébb kérdések is vannak itt. ennek ellenére tényleg érdekes a kérdésed, mert én inkább azt vettem észre, hogy a normális szép esetleg még esze is van lányoknak az átlagos pasik nem elég jók, legalábbis nekem mindig sikerült megtalálni őket...
2011. márc. 19. 09:32
 36/39 anonim ***** válasza:

Összetett dolog ez, a mai világ szinte lehetetlenné teszi, hogy az emberek tiszta szívvel tudjanak szeretni..

Saját sztori:

Adott egy dögös "nehézbombázó" (legalábbis nekem az a "kategória" volt), meg én, akinek eszembe sem jutott volna, hogy egy "ilyen" lánnyal kezdjek, az egóm speciel a pitsába sem volt hozzá.

A lány csak jeleket próbált küldeni(talán), egyértelműen nem közölt semmit, de ezek a jelek nekem "hihetetlennek" tűntek, és mivel csak puszta feltételezésnek tudtam ésszel értelmezni, nem is mertem lépni felé.

Mondjuk más okok miatt is (meló, egészség) totál idegbeteg voltam 2-3 hétig..

És azóta sem tudom mi történt pontosan.

Úgyhogy tényleg nincs könnyű helyzeted, normális szép lány. A kommunikációban nagy zűrök vannak, a szív meg az ész nehezen tud összejátszani manapság.

Egy átlag pasi.

:D

2011. márc. 19. 09:37
 37/39 anonim ***** válasza:
Komoly gondolkodású nőként inkább a 30-as pasik között keresgélj. Érettebbek :-)
2011. márc. 19. 12:34
 38/39 anonim ***** válasza:

12:34

Hatalmas baromságot mondtál...

Kezdjük ott, hogy mi számít érettségnek? Elméletben én 15 éves korom óta komoly vagyok/érett gondolkodású, az itthoniak is igazolhatják..

Gyakorlatban ha csinálok pár őrültséget attól még nem vagyok őrült, maximum nem unalmas.

2011. márc. 19. 12:37
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Örülök, hogy ilyen sokan írtatok, talán tényleg nem volt felesleges kiírni a kérdést. Szerintem sok embert érint ez a probléma, és úgy látom a feje tetejére állt a világ ezen a téren. Mindenki bedől a sztereotípiáknak, holott a saját vélemény számít igazán. Ezen kéne változtatni és talán megoldás is lenne.
2011. márc. 19. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!