Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell egy normális szép lány az átlag pasinak?
Utolsónak
Ezt kifejtenéd pontosabban hogy mit értesz rossz pasi alatt ? Leírnád azt is, hogy szerinted milyen egy "jó" pasi. Itt külső-belső tulajdonságokra gondolok.Kíváncsi vagyok milyennek látod az ideális partnert
Én nagyon is szívesen el tudnék beszélgetni egy ilyen lánnyal, írj rám.
26 ff
Azért, mert minket átlag pasikat rendszeresen visszautasítanak az ilyen lányok holmi bunkó tajparaszt suhancért. A minap azt a választ kaptam, hogy nem vagyok elég bunkó. Nem is értem... Köpjek a szájába és hugyozzam le a haját? Akkor elég szar alak lennék?
F 24
Összetett dolog ez, a mai világ szinte lehetetlenné teszi, hogy az emberek tiszta szívvel tudjanak szeretni..
Saját sztori:
Adott egy dögös "nehézbombázó" (legalábbis nekem az a "kategória" volt), meg én, akinek eszembe sem jutott volna, hogy egy "ilyen" lánnyal kezdjek, az egóm speciel a pitsába sem volt hozzá.
A lány csak jeleket próbált küldeni(talán), egyértelműen nem közölt semmit, de ezek a jelek nekem "hihetetlennek" tűntek, és mivel csak puszta feltételezésnek tudtam ésszel értelmezni, nem is mertem lépni felé.
Mondjuk más okok miatt is (meló, egészség) totál idegbeteg voltam 2-3 hétig..
És azóta sem tudom mi történt pontosan.
Úgyhogy tényleg nincs könnyű helyzeted, normális szép lány. A kommunikációban nagy zűrök vannak, a szív meg az ész nehezen tud összejátszani manapság.
Egy átlag pasi.
:D
12:34
Hatalmas baromságot mondtál...
Kezdjük ott, hogy mi számít érettségnek? Elméletben én 15 éves korom óta komoly vagyok/érett gondolkodású, az itthoniak is igazolhatják..
Gyakorlatban ha csinálok pár őrültséget attól még nem vagyok őrült, maximum nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!