Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kell egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell egy normális szép lány az átlag pasinak?

Figyelt kérdés
De most komolyan... Vagy az összes foglalt? Tudjátok a környéken hemzsegnek a huszonéves srácok, mégis a világ legnehezebb dolga ismerkedni (akkor is, ha te közvetlen vagy). Miért nem elégít ki titeket az, hogy van sütnivalója a nőnek, nem tök hülye és még ki is néz valahogy, nem a bányából szökött? Igen, rólam van szó, nem mondom, hogy hibátlan vagyok, mert van ezer folt rajtam is, de annyira azért nem gáz, hogy ne szeressen senki megismerni. Egy éve megy ez és kezd elmenni a kedvem, plusz a nehezen felépített önbizalmam is tűnik elfele. Hurrogjatok le, tudom volt már ezer ilyen kérdés...
2011. márc. 18. 22:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó kérdés. Nálam ugyan ez a helyzet csak fiúban. Az a baj, hogy az okosak a suttyókkal járnak és fordítva de az igazi érték otthon ül, olvassa a gyakorikérdéseket és azon parázik, hogy mikor talál megfelelő párt magának (én is ezt csinálom :D) És tényleg baromi nehéz leszólítani valakit. No meg az önbizalom...na az sose volt valami nagy :(
2011. márc. 18. 22:51
 12/39 anonim ***** válasza:
elsö vagyok..:D de még mindig nem tudom mi az értelme a kérdésnek?
2011. márc. 18. 22:52
 13/39 anonim ***** válasza:
Nekem kellene! :) Az utolsóval egyetértek!
2011. márc. 18. 22:53
 14/39 anonim ***** válasza:
*utolsó előttivel :)
2011. márc. 18. 22:53
 15/39 A kérdező kommentje:
Ha rád is vonatkozna a kérdés, valószínű értenéd. Gratula, hogy nincsenek ilyen "problémáid" :)
2011. márc. 18. 22:54
 16/39 anonim ***** válasza:
Jajmár gyerekek nem kell parázni, én is ilyen voltam. Csak elkell foglalni magatokat, aki tetszik azt megkeresni valahol és vagy összejön vagy nem hanem akkor kövi és így tovább! Sose szabad csak egy lánnyal kikezdeni, nincs rá garancia hogy Ő se csinálja ugyanezt, plusz ha csak egy van akkor nagyon reménykedünk abban hogy összejön és csak fáj a kudarc^^. Én 18 éves vagyok és dúrván féléve lett vége egy 1éves kapcsolatomnak. Eleinte nagyon rosszul éreztem magam, sőt még mostanába is néha, de mire való a zene ha nem arra hogy boldoggá tegyen, nah meg a film, játék minden csak nem szabad a rosszra gondolni :). Persze én is szivesen csajozok de nem erőltetem annyira :). Amelyik csak pedig szeretne tőlem valamit az megkeres én szivesen megadom a nevem bárhol azzal úgyse mennek sokra :)...
2011. márc. 18. 22:54
 17/39 anonim ***** válasza:
4. voltam amúgy, az egyszerűsítés kedvéért a nevem Zsolt :D
2011. márc. 18. 22:56
 18/39 anonim ***** válasza:

Valószínüleg azért nem, mert már az átlagon aluli Nök is átlagon felüli Férfiakra ácsingóznak és az alatt mindenki mehet a levesbe.

Szerinted amikor egy Férfi már magát megalázva egy valóban ronda Nönél próbálkozik elkeseredésében és az is elhajtja, akkor oda mer menni egy átlagos Nöhöz? Hát nem.

Nekünk Férfiaknak egyszerre kell intelligensnek, átlagosnak, tehát minimum adonisznak lenni egzisztenciákkal.

Tudom van a Nöknek 20 %-a aki nem ilyen, csak azok vagy foglaltak vagy nem mennek emberek közé.

Sakk-matt.

Jóccakát

Mégis, mit vársz el egy átlagos pasitól? Külsö/belsö egyaránt.

2011. márc. 18. 22:58
 19/39 A kérdező kommentje:
Mikor fél évnél tartottam kb én is így fogtam fel. De a sok próbálkozás és tapasztalat után, mikor még mindig egyedül vagy rájössz, hogy csak áltatod magad azzal, hogy boldoggá tesz a sport, a film, vagy a zene... Az embernek társ kell. A gondolataidat se tudod lefoglalni évekig. Hiányozni fog valami és nem fogod érteni miért.
2011. márc. 18. 22:59
 20/39 anonim ***** válasza:
Én szerintem átlagon felüli vagyok a belsőm miatt :D. Aki akarja szivesen leírom hogy milyen vagyok, de az tuti hogy nem olyan mint az átlag korombeliek ;)
2011. márc. 18. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!