Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
 81/126 anonim ***** válasza:

#74: "Persze, mert szeretem nézni az emberek reakcióit."

Az anyád képmutató úristenit, és még van pofád lemocsoktrollozni itt másokat?

Kedves Jeges Gesztenye! Gondolom frissebb tag lehetsz, ha lesz rá időm, szemezgetek majd a delikvens hozzászólásai közül, és kivágom őket valami publikus helyre, blogra, vagy bánom is én hová. Nem hinném, hogy nem döbbennél le. Mondjuk tapasztalok nála némi karakterfejlődést, ma már csak a a férfiak kb. 99%-át nézi le a korábbi 100% helyett.

2014. aug. 10. 14:17
 82/126 anonim ***** válasza:
68%

Az életnek sincs értelme mégis mindenki azt mondja hogy nem lehet csak úgy véget vetni neki.

Természetesen szigorúan másokénak, nem vagyok szuicid lúzer.

2014. aug. 10. 14:17
 83/126 anonim ***** válasza:
0%
81-es: Tedd azt, de ne felejtsd el elküldeni privátban vagy ahogy akarod a linket. Szeretném látni azt, hogy mennyire zökkentettem ki a lelkivilágodat. :D Ez a 99% nem stimmel, hiszen nekem max. csak a párom férfi, a többinek nem érdekel a szexualitása.
2014. aug. 10. 14:19
 84/126 anonim ***** válasza:
89%

Íme így néz ki egy ember aki elvesztett egy vitát.

65%, a pasid nem hinném hogy igazi férfi, akkor nem itt klimakszolnál hanem levezetné a fölösleges energiáidat.

2014. aug. 10. 14:21
 85/126 anonim ***** válasza:
40%
Csak nem egy légy zümmögését hallom a 84-es kommentben? Vagy egy atom zúgását?
2014. aug. 10. 14:23
 86/126 anonim ***** válasza:
100%

Mi az isten folyik már itt megint?

A kérdésnek azért nincs értelme mert mindenkinek más a vonzó és odakint elég sok olyan nő van akik a külső szépségen kívül mást nem tudnak nyújtani. Idegesítőek, nagyképűek, egoisták mert el vannak halmozva ajánlatokkal, holott nem veszik észre, hogy csak szexuális tárgynak tekintik őket és valójában nem kapnak őszinte bókokat. Márpedig ezekre a nőkre a férfiak sem vágynak különösebben.

A nőknek is szükséges vonzódni a másikhoz, nincs is ezzel baj, nem tudom a kérdező miből gondolja, hogy a férfiak úgy gondolják ez meg az jár nekik. Az egyetlen kérdés inkább az, mihez is vonzódnak igazán a nők?

Ezen vitáknak pedig ugyancsak semmi értelme nincs.

2014. aug. 10. 14:24
 87/126 A kérdező kommentje:

"Az életnek sincs értelme mégis mindenki azt mondja hogy nem lehet csak úgy véget vetni neki.

Természetesen szigorúan másokénak, nem vagyok szuicid lúzer."

Ilyen hozzászólás után te normálisnak tartod magad amúgy?

88/126 anonim ***** válasza:
Ovi óta nem hallottam ilyen szánalmas példát ad hominem-re.
 89/126 anonim ***** válasza:
54%
Jó vagy pálinka komám, tényleg. Kiprovokálod a választ, de ki ám. gondolod, hogy olyan jó a farok, hogy csak az hiányzik nekem? Tévedsz. Semmire nem megyek vele. Nem vagyok hisztis, csak büszke arra, hogy nem kell egy pasi legális k***@jának lennem, mert nem vagyok rászorulva a farokra, sem a pénzre, sem semmire.
2014. aug. 10. 14:25
 90/126 A kérdező kommentje:
Jaguar_Warrior, a 15. hozzászólást olvasd el.
2014. aug. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!