Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy
összejöjjenek az első szembe jövő "normális"
férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt
szeretnének?
A régi süket szöveg: "van párom". :D Nálad ez heti ciklusonként váltakozik, egyszer van, egyszer nincs, egyszer egyedülálló vagy, egyszer meg több éves párkapcsolatban élsz, aztán hirtelen vadul kutatsz egy férfi után, majd egészen véletlenül megint gyengéd románc fűz téged valakihez. Megvan az összes műsorod a megválaszoltjaim között, minden időrendben. Majd áldozok rád, ill. a fröcsögéseidre némi időt, ennyit nekem megér. De röhögök...
2014. aug. 10. 14:26
A nők egyenjogúak lettek, oké. A nők válogathatnak, oké. A nők nemi szerepei megváltoztak, oké. De akkor ne is rinyáljanak, ha ez egyes férfiaknak nem tetszik és inkább elmennek egy igényes fizetős hölgyhöz, aki sok esetben még pár szép szót is tud mondani, minthogy ezeket a férfiak irányítására és elbizonytalanítására irányuló demagóg hülyeségeket hallgassák! És ne rinyáljanak, ha nem akarják megkérni az egyenlő kezüket, meg ne rinyáljanak, ha az egyenlőség okán ugyanolyan terheket és felelősséget akasztanak a nyakukba, mint az ellenkező nemnél. Sokatok már nem NŐ az én, és sok férfitársam szemében, hanem csak egy emancipált nőnemű. A nőtől olyan távol állnak sokan, hogy nem is gondolnák, ezért nem néz rájuk normális férfi és ezért fogják őket megcsalni. Szép dolog az egyenjogúság hölgyeim, csak éppen elfelejtitek, hogy az éremnek 2 oldala van. 24/F
2014. aug. 10. 14:27
"Ilyen hozzászólás után te normálisnak tartod magad amúgy?"
Fekete humort amikor tanították a suliba hiányoztál, gondolom.
Amúgy természetesen ha embereket akarnék mészárolni akkor mást se csinálnék mint hangoztatnám, mert egyértelműen elmebeteg pszichopata vagyok...
Uram atyám.. ja és ezt szarkazmusnak hívják mielőtt ezt se érted.
2014. aug. 10. 14:28
94/126 A kérdező kommentje:
Pálinkafa, csak az itteni hozzászólásaid alapján lassan egy pszichológus ki tudna elemezni...
"gondolod, hogy olyan jó a farok, hogy csak az hiányzik nekem? Tévedsz. Semmire nem megyek vele"
Akkor legyél leszbikus de ne rajtunk verd már le a frusztrációdat, de most teljesen komolyan..
2014. aug. 10. 14:29
91-es: Mert nincs annyi eszed, hogy felismerd, hogy sokszor az érthetőség és a példa kedvéért írom. Nincs senkim évek óta, és már úgy vagyok vele, hogy nem is kell egy jó darabig.
92-es: Aki prostihoz jár, azért nem kár, tehát én nem sírok emiatt.
2014. aug. 10. 14:30
97/126 A kérdező kommentje:
"És ne rinyáljanak, ha nem akarják megkérni az egyenlő kezüket, meg ne rinyáljanak, ha az egyenlőség okán ugyanolyan terheket és felelősséget akasztanak a nyakukba, mint az ellenkező nemnél."
És milyen terheket nem viselnek jelenleg a nők, amit a férfiak igen?
95-ös: Az frusztrál, hogy tudom, ti lehetnétek a legjobb férfiak ebben az országban, sőt, a Földön is, ha akarnátok, de nem akartok. Ez frusztrál.
2014. aug. 10. 14:31
#96: Hazudni nem szép dolog, értem?
2014. aug. 10. 14:32
2014. aug. 10. 14:32
Kapcsolódó kérdések: