Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?
Most belegondoltam... akik itt veszekednek azok betöltötték már a 18-at? Mert ha nem akkor szerintem nincs akkora tapasztalatuk , hogy ilyenbe beleszóljanak , ha igen akkor meg elég szánalmas , hogy felnőttként egy szaros oldalon veszekednek olyan dolgokon amin úgyse változtatnak semmit.
Most komolyan attól , hogy itt ócsároljátok egymást ,hogy "feminista" stb... javul valamit a helyzet?
Ez van ilyen a világ el kell fogadni , vagy csinálni valamit és nem egy fosom netes oldalon szidni a másikat.
Nekem eddig 1 barátnőm volt , dobott ez van elfogadtam kész nem döglenek utánam a lányok de a lelkiismeretem tiszta mert mindent megtettem amit tudtam , ha nem kellek nekik ez van. Az ő szívük joga , hogy kivel állnak szóba.
Ennyi , ez van , ha egy nőnek se kellesz ott a
Kék osztriga lehet a zacsiparty közben találsz valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!