Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
0%
Ember, annyi eszed sincs, hogy szöveget tudjál értelmezni. Na szia, már mész is vissza a zárt osztályra?
2014. aug. 10. 15:13
 122/126 anonim ***** válasza:
92%
Kedves 65%-os hölgy: Ha mindenkit visszautasítasz, ne itt nyávogj, hanem menj el egy jó pszichológushoz. Kötve hiszem, hogy téged 100%-ban csak felnőtt óvodás személyiségű taplók találnak meg. Ezt max. csak te vetíted ki rájuk, de mondom egy jó pszichológus segíthet feltárni a problémát. 24/F
2014. aug. 10. 15:50
 123/126 anonim ***** válasza:
40%
122-es: Ne osztogass itt nekem tanácsokat, nem kértem senkitől. Fölényeskedést és kioktatást sem kértem, úgyhogy fogd be!
2014. aug. 10. 16:01
 124/126 anonim válasza:
65%

Most belegondoltam... akik itt veszekednek azok betöltötték már a 18-at? Mert ha nem akkor szerintem nincs akkora tapasztalatuk , hogy ilyenbe beleszóljanak , ha igen akkor meg elég szánalmas , hogy felnőttként egy szaros oldalon veszekednek olyan dolgokon amin úgyse változtatnak semmit.

Most komolyan attól , hogy itt ócsároljátok egymást ,hogy "feminista" stb... javul valamit a helyzet?

Ez van ilyen a világ el kell fogadni , vagy csinálni valamit és nem egy fosom netes oldalon szidni a másikat.

Nekem eddig 1 barátnőm volt , dobott ez van elfogadtam kész nem döglenek utánam a lányok de a lelkiismeretem tiszta mert mindent megtettem amit tudtam , ha nem kellek nekik ez van. Az ő szívük joga , hogy kivel állnak szóba.

Ennyi , ez van , ha egy nőnek se kellesz ott a

Kék osztriga lehet a zacsiparty közben találsz valakit.

2014. aug. 10. 16:44
 125/126 A kérdező kommentje:
Jaguar_Warrior, nekem meg azt vágták a fejemhez, hogy vénlány maradok, pedig még 25 se vagyok és igenis sokat le kell tennem az asztalra, hogy ne vágjanak a fejemhez még több dolgot. Nem tudom miből gondolod, hogy a nőknek ez könnyebb bármivel is.
2014. aug. 10. 16:52
 126/126 anonim ***** válasza:
Most épp megy a tv-ben egy középkorban játszódó film, hát bizony akkor még tisztelték a nők a férfiakat, régi szép idők...
2014. aug. 10. 21:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!