Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/126 A kérdező kommentje:
Asszem kezdem kapisgálni: régen a nőket úgy adták férjhez, hogy tök mindegy volt, hogy szereti-e a férfit (vagy hogy naponta félholtra veri-e), kellett valaki, aki eltartja, mivel akkor még a nők nem kerestek pénzt, csak háztartást vezettek és szültek vagy 6 gyereket... A férfiaknak ez nyilván egy nagyon kényelmes helyzet volt. Szóval, a mai férfiak ezt sírják vissza? Nem hajlandóak alkalmazkodni ahhoz, hogy ma már a nők el tudják tartani magukat és nincsenek rászorulva, hogy hozzámenjenek egy akárkihez, aki nem is tetszik nekik?
2014. aug. 10. 13:32
 42/126 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy én emiatt még sose hívtam rendőrt, és nem érdekel, más lány mit csinál. Másrészt ha többször felszólítalak arra, hogy hagyj békén, mégsem teszed, akkor tuti, hogy én is segítséget hívnék, mert veszélyeztetve érezném magam.
2014. aug. 10. 13:32
 43/126 anonim ***** válasza:
0%
41-es: Pontosan így van, kérdező.
2014. aug. 10. 13:33
 44/126 anonim ***** válasza:
94%

"Nem uralkodunk senkin, csak egyenrangúak vagyunk."

Nem vagytok, soha nem is lesztek.

És megjósolom neked ha továbbra is ellenséges marad a hozzáállásod akkor valaki össze-vissza fogja törni azt az értelmes pofádat.

És bizony a bíróság nem fogadja el érvnek hogy "nőket nem illik megütni".

Provokálást viszont igen.

És igen EZT ^ jelenti az opresszió.

De mivel ezt te NEM éled át a buborék kis világodban, így el is takarodhatsz innen a feminista szaroddal.

Kössz.

2014. aug. 10. 13:33
 45/126 anonim ***** válasza:
75%

#32: "Vagy előnyös nekünk is egy kapcsolat, vagy inkább élünk egyedül."

Na én itt le is zártam a vitát, erről van itt szó, kérem szépen. Tehát egy kapcsolatban te csak az előnyöket akarod élvezni, ha hátrányokba ütközöl, akkor máris dobbantasz. Ugyanolyan tucatp#csa vagy te is pepitában, mint akiket általában te magad is fikázol.

2014. aug. 10. 13:34
 46/126 anonim ***** válasza:
7%

44-es: Nem te mondod meg, hogy ki hova menjen, mikor és miért. Kösz.

Ha valaki összetöri a pofámat, akkor elmegyek látleletért, és majd a bíróság eldönti, hogy mi van. Nem fog senkit érdekelni az, hogy mivel provokáltam ki, mert a vélt verbális bántalmazással szemben a fizikai aránytalanul nagy védekezés.

2014. aug. 10. 13:36
 47/126 A kérdező kommentje:

Szerintem úgy gondolta, hogy az egyedülállósághoz képest előnyös...

Amúgy a hozzászólásokat olvasva, a válaszolgató férfiakkal nem éppen a nők gonoszsága miatt nem áll szóba senki...

2014. aug. 10. 13:37
 48/126 anonim ***** válasza:
0%
45-ös: Nem, igazából az a jó, ha mindkettőnek előnyös. Már nem játszik az, hogy csak a pasiról és az ő kielégítéséről szól minden. Vagy képes valaki a párjával szellemi-lelki-érzelmi közösséget teremteni, vagy egyik jobbra, másik balra. Nem értem, mi a rossz ebben.
2014. aug. 10. 13:37
 49/126 anonim ***** válasza:
27%
Ezt pofázom már mióta, kérdező, de a férfi arroganciájuk miatt nem fogják fel.
2014. aug. 10. 13:38
 50/126 anonim ***** válasza:
27%
mintha az én hibám lenne az, hogy nem kell a nőgyűlölő, lusta, megújulásra képtelen segge. Az eszem megáll.
2014. aug. 10. 13:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!