Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?
"Nem uralkodunk senkin, csak egyenrangúak vagyunk."
Nem vagytok, soha nem is lesztek.
És megjósolom neked ha továbbra is ellenséges marad a hozzáállásod akkor valaki össze-vissza fogja törni azt az értelmes pofádat.
És bizony a bíróság nem fogadja el érvnek hogy "nőket nem illik megütni".
Provokálást viszont igen.
És igen EZT ^ jelenti az opresszió.
De mivel ezt te NEM éled át a buborék kis világodban, így el is takarodhatsz innen a feminista szaroddal.
Kössz.
#32: "Vagy előnyös nekünk is egy kapcsolat, vagy inkább élünk egyedül."
Na én itt le is zártam a vitát, erről van itt szó, kérem szépen. Tehát egy kapcsolatban te csak az előnyöket akarod élvezni, ha hátrányokba ütközöl, akkor máris dobbantasz. Ugyanolyan tucatp#csa vagy te is pepitában, mint akiket általában te magad is fikázol.
44-es: Nem te mondod meg, hogy ki hova menjen, mikor és miért. Kösz.
Ha valaki összetöri a pofámat, akkor elmegyek látleletért, és majd a bíróság eldönti, hogy mi van. Nem fog senkit érdekelni az, hogy mivel provokáltam ki, mert a vélt verbális bántalmazással szemben a fizikai aránytalanul nagy védekezés.
Szerintem úgy gondolta, hogy az egyedülállósághoz képest előnyös...
Amúgy a hozzászólásokat olvasva, a válaszolgató férfiakkal nem éppen a nők gonoszsága miatt nem áll szóba senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!