Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/126 anonim ***** válasza:
92%
Az évek óta egyedülálló nők válogatósak, azért nincs pasijuk, a szőke herceget várják bmw-vel felszerelkezve, no meg sok pénzzel és jó humorral, helyes külsővel...
2014. aug. 10. 13:13
 22/126 anonim ***** válasza:
18%

"Mondjuk én már lassan kezdem elfogadni,hogy nekem soha nem lehet párom sem" Vávávávávááááááááá...

"pontosan az ilyen felszínesség miatt,hogy még beszélgetésre sem méltatnak..." Nőhibáztatás, miért kellene bárkinek is szóba állnia veled, ha semmi, de semmi vonzót nem talál benned? Tessék asszertívnak lenni, és javítani magadon! Nem mást kell hibáztatni, meg másra tolni a felelősséget, mindeközben elvárni attól, akit hibáztatsz, hogy egyből rádraboljon felebaráti szeretetből!

2014. aug. 10. 13:15
 23/126 anonim ***** válasza:
40%
21-es: Nekem már az is elég lenne, ha okos lenne, mert akkor tudná, hogy egy nőgyűlölőnek semmi esélye nincs.
2014. aug. 10. 13:15
 24/126 A kérdező kommentje:

"Az évek óta egyedülálló nők válogatósak, azért nincs pasijuk, a szőke herceget várják bmw-vel felszerelkezve, no meg sok pénzzel és jó humorral, helyes külsővel..."

Mint ahogy az egyedülálló férfiak is várják a bombázót, pont ugyanannyi bizonyíték van arra is. De a "nők kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak" elmélet akkor is megdőlt.

2014. aug. 10. 13:17
 25/126 anonim ***** válasza:
100%
#22: Szóval szerinted aki elfogadja, belenyugszik, hogy sosem lesz nője, mert mondjuk tehetségtelen az ismerkedésben, béna kis lúzer, és ezt végre beismeri saját magának, az máris a nőket hibáztatja? :D Érdekes egy túlkövetkeztetés.
2014. aug. 10. 13:17
 26/126 anonim ***** válasza:
6%
21-es: Érdekes vagy ám, pont tegnap vitatkoztam valakivel arról, hogy bizony vannak még rendes pasik, akik ráadásul jól is néznek ki. Állítása szerint ilyen nincs. Ezek szerint ti csak rondák vagy k¤cs¤gök lehettek. Ekkora öngólt!
2014. aug. 10. 13:18
 27/126 anonim ***** válasza:
100%
#22: Tehát ha beismerem, hogy tényleg béna vagyok a focihoz, mert kétballábas vagyok, akkor a focistákat fogom hibáztatni? :D
2014. aug. 10. 13:19
 28/126 anonim ***** válasza:
65%
25-ös: Nem, mert az állt a kommentben, hogy a FELSZÍNESSÉG miatt nem állnak vele szóba. Persze, ugyanolyan eséllyel, mint pl. a Nap állása, a közel-keleti hadihelyzet vagy a Kalevala istenségképe miatt.
2014. aug. 10. 13:19
 29/126 anonim ***** válasza:
17%

én nem várom el,elég ha engem szopnak tisztára.

A nőket mostanság "kicsit" túlértékeli ez a világ,ki akarnak törni az alárendeltségből.Nagy hiba!Valami csak úgy nem lesz több mert pár nyomorék kijelenti.

2014. aug. 10. 13:20
 30/126 anonim ***** válasza:
6%
Itt van: "pontosan az ilyen felszínesség miatt,hogy még beszélgetésre sem méltatnak..." Miért kellene egy ellenszenves emberrel szóba állnom? Vagy bárkivel, akivel nem akarok?
2014. aug. 10. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!