Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?
"Mondjuk én már lassan kezdem elfogadni,hogy nekem soha nem lehet párom sem" Vávávávávááááááááá...
"pontosan az ilyen felszínesség miatt,hogy még beszélgetésre sem méltatnak..." Nőhibáztatás, miért kellene bárkinek is szóba állnia veled, ha semmi, de semmi vonzót nem talál benned? Tessék asszertívnak lenni, és javítani magadon! Nem mást kell hibáztatni, meg másra tolni a felelősséget, mindeközben elvárni attól, akit hibáztatsz, hogy egyből rádraboljon felebaráti szeretetből!
"Az évek óta egyedülálló nők válogatósak, azért nincs pasijuk, a szőke herceget várják bmw-vel felszerelkezve, no meg sok pénzzel és jó humorral, helyes külsővel..."
Mint ahogy az egyedülálló férfiak is várják a bombázót, pont ugyanannyi bizonyíték van arra is. De a "nők kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak" elmélet akkor is megdőlt.
én nem várom el,elég ha engem szopnak tisztára.
A nőket mostanság "kicsit" túlértékeli ez a világ,ki akarnak törni az alárendeltségből.Nagy hiba!Valami csak úgy nem lesz több mert pár nyomorék kijelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!