Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?
Azt ugye tudod,hogy minden ember más, és más típus jön be nekik.így aztán aki valakinek vonzó,az lehet a másiknak egyáltalán nem.
Igazából a normális srácokat észre sem veszik,szóval úgy nehéz is lenne bármit összehozni,ha még beszélgetésre sem adtok esélyt.Az én esetemben ez a helyzet.
Mondjuk én már lassan kezdem elfogadni,hogy nekem soha nem lehet párom sem,pontosan az ilyen felszínesség miatt,hogy még beszélgetésre sem méltatnak...
A másik dolog,hogy míg a srácok általánosságban a nők 70-80%-ához valamilyen szinten vonzódnak,fordított esetben a lányok a srácok maximum 30%-ához vonzódnak,de akkor már sokat mondtam nagyon.Nos ez hatalmas különbség ha megnézed.És sajnos mivel a nők választanak,ezért aki nem "helyes",annak az esélyei alapból nagyon minimálisak a kapcsolatra egyáltalán.
Én nem várok el semmit tőlük,már megszoktam hogy levegőnek néznek és mintha ott sem lennék.
23/F
"Azt ugye tudod,hogy minden ember más, és más típus jön be nekik.így aztán aki valakinek vonzó,az lehet a másiknak egyáltalán nem.
Igazából a normális srácokat észre sem veszik,szóval úgy nehéz is lenne bármit összehozni,ha még beszélgetésre sem adtok esélyt.Az én esetemben ez a helyzet.
Mondjuk én már lassan kezdem elfogadni,hogy nekem soha nem lehet párom sem,pontosan az ilyen felszínesség miatt,hogy még beszélgetésre sem méltatnak...
A másik dolog,hogy míg a srácok általánosságban a nők 70-80%-ához valamilyen szinten vonzódnak,fordított esetben a lányok a srácok maximum 30%-ához vonzódnak,de akkor már sokat mondtam nagyon.Nos ez hatalmas különbség ha megnézed.És sajnos mivel a nők választanak,ezért aki nem "helyes",annak az esélyei alapból nagyon minimálisak a kapcsolatra egyáltalán.
Én nem várok el semmit tőlük,már megszoktam hogy levegőnek néznek és mintha ott sem lennék.
23/F"
Ugyanezt tapasztalom én is!
"az a 10 mind imbecillis nagyra nőtt ovis"
Az emberek 90%-a imbecilis nagyra nőtt ovis alapból.
Csak van különbség még azok között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!