Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/126 anonim ***** válasza:
7%
Most őszintén mi a jobb? Egy lenni a 10 félelmetes érzelmi nyomorék közül, vagy az az 1 lenni, akivel érdemes kapcsolatot kezdeni?
2014. aug. 10. 13:07
 12/126 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod,hogy minden ember más, és más típus jön be nekik.így aztán aki valakinek vonzó,az lehet a másiknak egyáltalán nem.

Igazából a normális srácokat észre sem veszik,szóval úgy nehéz is lenne bármit összehozni,ha még beszélgetésre sem adtok esélyt.Az én esetemben ez a helyzet.

Mondjuk én már lassan kezdem elfogadni,hogy nekem soha nem lehet párom sem,pontosan az ilyen felszínesség miatt,hogy még beszélgetésre sem méltatnak...

A másik dolog,hogy míg a srácok általánosságban a nők 70-80%-ához valamilyen szinten vonzódnak,fordított esetben a lányok a srácok maximum 30%-ához vonzódnak,de akkor már sokat mondtam nagyon.Nos ez hatalmas különbség ha megnézed.És sajnos mivel a nők választanak,ezért aki nem "helyes",annak az esélyei alapból nagyon minimálisak a kapcsolatra egyáltalán.

Én nem várok el semmit tőlük,már megszoktam hogy levegőnek néznek és mintha ott sem lennék.

23/F

2014. aug. 10. 13:08
 13/126 anonim ***** válasza:
90%
Ha tehetném, a #6-os hozzászólónak dobnék legalább száz zöld kezet, mert rohadtul igaza van. Alig vannak egyedülálló nők, mert szinte kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak. Ha már gennyes a kapcsolatuk, máris bebiztosítanak maguknak másik 3-4 férfit a párjuk háta mögött, s hogyha vége szakad a nagy szerelemnek, már ugranak is az említett 3-4 kan közül valamelyik ölébe. Gyakorlatilag nincs szingli nők, ugyanis ha éppen "elkapunk" egyet, az vagy még az előző kapcsolatából szenved kifelé, vagy már eleve kinézett valakit magának, akire pályázik, így gyakorlatilag hiába egyedülálló, és hiába szeretnénk vele megismerkedni, teljesen esélytelen.
2014. aug. 10. 13:08
 14/126 anonim ***** válasza:
89%
nincsenek*
2014. aug. 10. 13:09
 15/126 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy bombanőt akar valaki vagy egy adoniszt, csak olyat, akihez vonzódni tud. Sok pasi viszont elvárná, hogy annak ellenére adjanak esélyt a nők, hogy nincs meg a vonzalom, míg ők sírnak, hogy akihez vonzódnának lányok, azoknak nem kellenek, de ebből azért semmilyen belső értékért nem adnának lejjebb.
2014. aug. 10. 13:09
 16/126 anonim ***** válasza:
100%

"Azt ugye tudod,hogy minden ember más, és más típus jön be nekik.így aztán aki valakinek vonzó,az lehet a másiknak egyáltalán nem.

Igazából a normális srácokat észre sem veszik,szóval úgy nehéz is lenne bármit összehozni,ha még beszélgetésre sem adtok esélyt.Az én esetemben ez a helyzet.

Mondjuk én már lassan kezdem elfogadni,hogy nekem soha nem lehet párom sem,pontosan az ilyen felszínesség miatt,hogy még beszélgetésre sem méltatnak...

A másik dolog,hogy míg a srácok általánosságban a nők 70-80%-ához valamilyen szinten vonzódnak,fordított esetben a lányok a srácok maximum 30%-ához vonzódnak,de akkor már sokat mondtam nagyon.Nos ez hatalmas különbség ha megnézed.És sajnos mivel a nők választanak,ezért aki nem "helyes",annak az esélyei alapból nagyon minimálisak a kapcsolatra egyáltalán.

Én nem várok el semmit tőlük,már megszoktam hogy levegőnek néznek és mintha ott sem lennék.

23/F"

Ugyanezt tapasztalom én is!

2014. aug. 10. 13:10
 17/126 anonim ***** válasza:
6%
13-mas: Azt elfelejtetted, hogy vannak azok is, akik nyitottak lennének egy kapcsolatra, csak rohadtul nem veszitek észre őket, mert. Mert nem címlaplány kinézetűek, mert zárkózottak, mert nem érzelmileg irányítottak, mert nme fognak a hülye vicceiden nyeríteni, stb.
 18/126 anonim ***** válasza:
100%

"az a 10 mind imbecillis nagyra nőtt ovis"

Az emberek 90%-a imbecilis nagyra nőtt ovis alapból.

Csak van különbség még azok között is.

19/126 A kérdező kommentje:
Linkeljek pár kérdést évek óta egyedülálló nőktől?
2014. aug. 10. 13:12
 20/126 anonim ***** válasza:
54%
18-as: Ebben egyet értek veled.
2014. aug. 10. 13:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!