Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?
"te vernéd itt be a pofám, tehát?"
Jótékony és nevelő célok vezéreltek amikor ezt írtam, továbbá a szociális kényelem és nyugalom fenntartása amit te a mérgező viselkedéseddel folyamatosan romba akarsz dönteni DÖH!!
Azért, mert mindenki azt szeretné, ha a másik olyan szempontok alapján válogatna, amiben ő (a saját meglátása szerint) jó, és nem olyanok alapján amiben ő nem.
vö:
Kövér nők: "Csontokkal csak a kutyák játszanak."
Szegény férfiak: "A nőknek csak a pénz kell, nem a hűség."
Kövér férfiak: "A kigyúrt állatoknak úgysem áll fel a hormonok miatt."
30+ nők: "A férfiak miért nem az érett nőket keresik a buta csitrik helyett?"
Szerintem a "Én normális (hűséges, kedves) férfi vagyok." pont ebbe a sorba illeszkedik.
(Egyébként érdemes körülnézni a gyk-n, hogy hány fiú akar barátnőt bármi áron amíg nincs jobb, és azonnal koccolna mellőle, amint lenne jobb nő.
Ezt az életben is láttam párszor.)
ÓÓÓÓ!
Szóval ő igazából nem retardált csak úgy tesz, mert végig az volt a célja hogy minket bőszítsen fel!
Mestertroll, hölgyeim és uraim!
Először is, csak megdöbbentem a hozzászólásokon, azért írtam le a véleményem. Megtehetem, még egy Pálinkafa féle sem akadályozhat meg benne. :D Bocs, de a te hozzászólásaidra innentől kezdve nem reagálok.
60%-oshoz lenne egy kérdésem:
Hol van férfigyűlölet a 65%-os válaszaiban? Hol gyűlölködik ő minden hímnemű emberre?
"Bocs, de a te hozzászólásaidra innentől kezdve nem reagálok. "
Sacre bleu!! Mihez kezdjek most?
Legalább elismered hogy érvelni nem tudsz lol
És sokat ér szerintetek, ha ilyen vitákba kezdtek?
Semmi nem fog változni, hiába mondjátok a magatokét!
Így ennek a vitának értelme nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!