Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok férfi milyen alapon várja...

Sok férfi milyen alapon várja el azt a nőktől, hogy összejöjjenek az első szembe jövő "normális" férfival, míg ők nyafognak, hogy vonzó nőt szeretnének?

Figyelt kérdés
A nőknek szerintük nem szükséges vonzódni a másikhoz, nekik be kell érniük a híres "belső értékekkel", amikből sokszor nincs is annyi és olyan az említett "normális" férfiakban, mint magukról hiszik? A férfiaknak meg a vonzó nő JÁR? Milyen elgondolás alapján vallják ezt?
2014. aug. 10. 12:46
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 anonim ***** válasza:
40%
108-as: Még mindig nem érted, hogy sokszor a példa kedvéért írom azt, hogy ha lenne pasim, vagy ha pasim van, akkor... Mindegy, feladtam, nem vagy teljesen birtokában az anyanyelvednek. És nem, nem menekülnek előlem a pasik, én utasítom őket vissza.
2014. aug. 10. 14:44
 112/126 anonim ***** válasza:
0%
110-es: Persze, mert valahol csak az együttélés és az utódnemzés a kapcsolatok végső célja. És erre nem vagyunk hajlandóak egy olyan partnerrel, aki nem tud biztonságot nyújtani. Nekem mindegy, hogy kinek szülök gyereket, mert az mindig az én gyerekem, de neked találnod kell valakit, mert te nem tudsz gyereket szülni. Ez akkor lenne másképp, ha minden férfi hajlandó lenne 50-50%-ben megosztani a háztartást, a gyereknevelést, az ezzel járó táppénzeket, a Gyest, egyszerűen mindent. De még ha nincs is gyerek, egyszer összeköltözöl az illetővel, és ha nem végzed el a házimunka rád eső részét, akkor neki kell. Tehát miért is elégedjen meg az 50%-ot nyújtó pasival?
2014. aug. 10. 14:48
 113/126 A kérdező kommentje:
Jaguar_Warrior, az a baj, hogy azt hiszitek sokan, hogy mindent tudtok a női oldalról és hogy ott minden móka-kacagás, csak válogatni kell a jelentkezők közül, pedig igenis legalább annyi nőnek vannak gondjai a külsejével, önbizalmával, a kommunikációval és még sok mindennel, mint ahány férfinak. Ráadásul ha valaki ezt közli, akkor is csak kötitek az ebet a karóhoz és szemellenzősen, gondolkozás nélkül szajkózzátok tovább a saját igazatokat.
2014. aug. 10. 14:49
 114/126 anonim ***** válasza:
54%
113-mas: Tiszta Huffnágel Pisták csak kicsiben. Fogalmuk sincs arról, hogy mire vágyik egy nő. Szerintük leginkább semmire ne vágyjon, vagy legalábbis csak rájuk. Tiszta szánalom.
2014. aug. 10. 14:53
 115/126 anonim ***** válasza:
100%
#111: Ennyi hazugságot összehordani egy hozzászólásban is rég láttam már. Hogy a fenébe lehet valaki ennyire szélsőséges, cinikus, megtévelyedett, szavak kiforgatója? 1. Tehát te a példák kedvéért hazudozod körbe a GYK-t. Gratulálok. Tök hiteles lehetsz ezek után bármelyik kérdés alatt. 2. Tehát te utasítod őket vissza, miközben idült pillanataidban meg arról panaszkodsz, hogy csakis a jó nőket veszik észre, téged meg pont le se szarnak, meg sírdogálsz arról, hogy milyen trágyákat választanak maguknak. Ugyan nem vagyok hívő, de a jó isten savazza ki a bolygót a hozzád hasonló képmutató, elfuserált szerencsétlenektől.
2014. aug. 10. 14:55
 116/126 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egyezzünk meg abban, hogy egyikünk sem tudja milyen a másik bőrében lenni. Én csak azt írom amit látok és tapasztalok és ez alapján könnyebbnek tűnik jelenleg nőnek lenni.

Jóval több bókot és pozitív visszajelzést kapnak mint a férfiak, ezáltal kiegyensúlyozottabbak és könnyebben tudják kezelni az "nem fenékig tejfel" oldalt is. Egy férfi nagyjából csak magára számíthat minden téren, ha nem tudja teljesen egyedül megoldani ezen problémákat akkor "elvérzik".

Szóval hidd el, egyáltalán nem létezik az a nagy egyenlőség mint amiről te beszélsz. Nekem is többször a fejemhez vágták, hogy már régen családom, saját házam/autóm és gyerekeim kellene, hogy legyen. Ilyet férfiak szájából szinte soha nem hallok.

2014. aug. 10. 14:57
 117/126 anonim ***** válasza:
40%
115-ös: A férfiak általában nem vesznek észre. A felnőttestbe szorult ovisok igen, és persze, hogy elküldöm őket a halál f@ßára. Amúgy sikerült felidegelni? Mondd, mennyire zökkentél ki a megszokott kerékvágásból?
2014. aug. 10. 14:58
 118/126 anonim ***** válasza:
40%
Jaguar, ugyanezt a nők más nőktől hallják. Másrészt pedig sajnos a dzsungel törvénye uralkodik. Vagy megerősödsz, és ellenállsz a támadásoknak, vagy elbuksz. Nincs más lehetőség.
2014. aug. 10. 14:59
 119/126 anonim ***** válasza:
100%

#117: "Mondd, mennyire zökkentél ki a megszokott kerékvágásból?"

Felesleges köröket futsz. Ha nem ismernélek fel azonnal, talán lenne esélyed kihozni a sodromból, így viszont megvan a maga pikantériája a dolognak, hogy tudom, megint és megint és megint és még mindig te keseregsz itt GYK-n lassan több mint fél éve.

Valójában arra döbbenek rá az agyatlan kirohanásaidon, hogy a nők valóban értékesek, és oda kell figyelnünk rájuk, tiszteletben kell tartani a véleményüket, kivéve téged, mert te az előítéleteidnek köszönhetően nem tartozol közéjük. Lehet, hogy kifogod az infantilis óvodásokat, vagy éppen a nagyképű baromállatokat (bár kétségbe vonom, hiszen szajkózol a "kegyes hazugságról", meg aztán ki tudja, talán pont ők szarnak rád, csak te tekered meg úgy a szituációkat, hogy nyertesen kerülj ki belőlük), de tény, hogy a racionálisabb felfogású férfiaknál, akik megpróbálják a sztereotípiákat mellőzni, s érett felfogással, empátiával próbálják megérteni a nőket - mint amilyen én is vagyok (hiszen föntebb Jeges Gesztenye nevű felhasználóra sem támadtam rá, pedig nő -, nos, ezeknél a férfiaknál 0% az esélyed arra, hogy megfogd őket. És akkor most csavarj egyet a sztorin, hogy megint "kidobtál" egy férfit, egy 60%-os hozzászólót, na szevasz. :)))

2014. aug. 10. 15:10
 120/126 anonim ***** válasza:
0%
119-es: Miből gondolod, hogy számítasz? Miből gondolod, hogy nem csak egy adat vagy a statisztikában nekem?
2014. aug. 10. 15:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!