Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a fiúk akik itt látványos...

Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?

Figyelt kérdés
A kérdésemet egy másik kérdés inspirálta és pusztán érdeklődöm. Illetve ha utálok valamit azzal nem foglalkozom, vagy ez csak nekem logikus? Vagy ezek a srácok tényleg erre élveznek el?
2014. máj. 24. 12:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/142 anonim ***** válasza:

Na szóval miattam keudődött el ez a nemek közötti háború (5%-os hülyeség) nekem is kell lezárnom

mivel visszaolvasva tényleg hisztizek ezért bocsánatot kérek minden nőtől akit megsértettem és gratulálok a kérdezőnek az eljegyzéséért, igazatok van nagy hülye vagyok

2014. máj. 24. 14:26
 72/142 anonim ***** válasza:
55%

miért én főzzek? :D

A férfi legyen férfi a nő meg nő.

kerüld nyugodtan köszönöm előre is :D nekem most is van valakim nem mint neked.És a jobb nők kiröhögik ezt a sok hülyeséget a feminizmust meg a többit nem kötekedésből,de ti is ugyanazt csináljátok mint akinek nem jut barátnő és szűz 20on évesen...hisztiztek a semmin.

2014. máj. 24. 14:41
 73/142 A kérdező kommentje:

DDesmons:

Gondolom te egy magyar átlag fizetésből el tudsz tartani egy feleséget és még egy vagy akárhány gyereket és egy szavad sincs egyetlen randin sem, ha a nő nem akarja felesben fizetni a számlát, ugye?

2014. máj. 24. 14:43
 74/142 anonim ***** válasza:
40%
Nem te definiálod, hogy ki mitől nő és mitől férfi. Nekem pl. attól is férfi a férfi, hogy a hagyományos női dolgoktól sem sz@rja össze magát. Aki a merev feladatmegosztáshoz ragaszkodik, az csak azért tesz ezt, mert valamit kompenzálnia kell. Nem ebből adódik a női és férfi lét, hanem egy belső dolog, egy érzés. Ha neked ilyen eszközökre van szükséged ahhoz, hogy férfinak érezd magad, akkor csak sajnálni tudlak. Azt viszont elhiszem, hogy egy olyannak mint te, könnyű nőt találnia.
2014. máj. 24. 14:45
 75/142 anonim ***** válasza:

"Hogy tapasztaltad, ha nem foglalkozol a nőkkel?"

Úgy,hogy eddig sajna foglalkoztam velük. 28 év kellett hogy rájöjjek arra, nincs értelme a dolognak. Kérdező, mutasdmármegpls hol kváztalak le. Mármint személy szerint téged.

Főzni magam is tudok, ha meg nincskedvem, elmegyek étterembe. Mosásra már van gép, mosogatásra szintén, takarítani fú de megterhelő, mert egyedül 6 hónap alatt se tudok akkora mocskot csinálni, hogy kelljen, szóval ez több mint elegendő indok amiért nincs rátok szükségem. Inkább Dűnézek egy jót.

2014. máj. 24. 14:48
 76/142 anonim ***** válasza:
itt páran már nagyon jól összefoglalták! nem a nők testével hanem a természetükkel, a személyiségükkel van a gond! ezen felül nem válik az ember csak úgy meleggé! aki heteró az bármennyire is gyűlölheti a nőket az általuk okozott sérelmek miatt, a testüket akkor is kívánni fogja!
2014. máj. 24. 14:48
 77/142 anonim ***** válasza:

DDesmonsal nem kell törődni, találkoztam már pár kommentjével, a legtöbb hülyeség.

Egyébként meg ha a főzés nem férfias dolog, akkor miért van olyan rengeteg híres, férfi szakács?: ) (pl ugye Gordon Ramsay, Joe Bastianich, stb..:))

2014. máj. 24. 14:49
 78/142 A kérdező kommentje:

Nem engem, hanem az egyik válaszolót, de ezt is oda írtam, kérlek legyél figyelmesebb.

De most is velünk foglalkozol. Ha annyira utálsz minket, akkor miért? Te tényleg erre vered.

2014. máj. 24. 14:50
 79/142 anonim ***** válasza:
Addig nem is lehet veletek mit kezdeni, amíg nem fogadjátok el, hogy igenis van igazi, érdekek nélküli szerelem, csak épp ti nem tapasztaltátok meg.
2014. máj. 24. 14:54
 80/142 anonim ***** válasza:

gyereket ??? ne ijesztgess ez nem vicces.tárgytalan a téma.

viszont ha elviszem egy helyre a csajt én fizetek :D ha nem akarom h fizessek nem viszem fizetős helyre megoldom máshogy.rém egyszerű.....ebből nincs vita :)

minden helyzet megoldható pénzel és anélkül is

tudom mi férfias és mi nem.Nincs szükségem eszközre.

és nem a főzés férfiatlan! hanem a becsicskulás :D és egy srác "kötényben" főz a barátnőjének aki nő létére nem tud az papucs téma.igen erősen.

Hülyeség a tudod mi.....

2014. máj. 24. 14:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!