Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?
Kérdező a családomat hagyd ki ebből
mindennek van határa, én se szidom a tiedet te se szidd az enyémet, inkább engen olts
A negatív jelentését a feminista tőletek kapta, kedves kérdező :D Talán ki kellene lépnetek a saját árnyékotokból, és akkor nem lenne ennyi titeket kritizáló kérdés. De cirkuszolni egyszerűbb, naná.
Igazság szerint annál hogy elkerülnek a nők, sokkal bosszantóbb az, hogy a Harkonnenek megint lerombolták a tankgyáramat, és még tüzérségem sincs...francba, jobbról is jönnek, gyalogsággal. Ezeket majd mindjárt...
43-as, pont nem neked szólt. De akár neked is szólhatott volna. Ha friendzone-oztak annak az az oka, hogy barátként viselkedtél a lánnyal, nem pedig férfiként, aki hódítani szeretne. De igazad van, nyugodtan utálj minket.
Szerintem kíméld meg magad, keress egy jobb állást és kezdj el k**rvázni. Az legalább oldja a benned felgyülemlett frusztrációt és az értelmes nőket is megkíméled a nem túl kellemes társaságodtól. Mindenki jól jár.
szerintem te sem kellesz értelmes srácnak már ne haragudj :D ami itt lemegy az gyerekes fszság.Az h neked fáj h sok ri*bancot jogosan annak tartanak az megint csak téged minősít mert magadra veszed.
Nagyon gyér a felhozatal 20 körül nőkből mondhatsz bármit.Feminizmusra meg semmi szükség nem a középkorban élsz attól h te azt szeretnéd.
Kérdező:
Annyira felesleges velük vitázni, mert sajnos tényleg túl buták ahhoz, hogy felismerjék a saját hibájukat. Mindenre lesz magyarázatuk is, még ha az ordít is az alaptalanságuktól. Ők akarnak tükröt tartani a nők elé, de sajnos ők maguk képtelenek tükörbe nézni.
Tudod, ők már annyit éltek, annyira bölcsek, okosak, hogy ismernek minden nőt, és bátran, jogosan állítják azt, hogy az összes nő a világon egy pénzéhes, f**szméretnéző k**rva.
(Bár akkor én nem vagyok nő, mert lehetett volna már rohadt gazdag pasim, még sem kellet)
Amiért x nő r*banc, felszínes, blabla, ezért már rögtön jön az, hogy az összes. Itt bukik ki az intelligencia hiánya, bár igazából a saját életüket keserítik meg ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!