Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a fiúk akik itt látványos...

Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?

Figyelt kérdés
A kérdésemet egy másik kérdés inspirálta és pusztán érdeklődöm. Illetve ha utálok valamit azzal nem foglalkozom, vagy ez csak nekem logikus? Vagy ezek a srácok tényleg erre élveznek el?
2014. máj. 24. 12:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/142 anonim ***** válasza:
60%
Én már csak mosolygok ezen, mert ti mind egyformák vagytok. Utáljátok a nőket, de azért dugdosnátok őket, ha lenne rá esély, de nincs :D Aki gyűlölködik, az kevesebb ideig él, de te tudod. Így lényegében hamarabb leépül az ország életképtelen pasiállománya.
2014. máj. 24. 13:51
 42/142 A kérdező kommentje:
Gondolom anyád sem kivétel ezek szerint. Apád mennyit fizetett érte? Vagy ez nálatok nem téma a vasárnapi ebédnél feminácizás közben?
2014. máj. 24. 13:51
 43/142 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező a családomat hagyd ki ebből

mindennek van határa, én se szidom a tiedet te se szidd az enyémet, inkább engen olts

2014. máj. 24. 13:54
 44/142 A kérdező kommentje:
Szóval a logikád szerint: Az oldal tele van egymástól független olyan kérdésekkel, miszerint sok férfi bunkó, agresszív, töketlen, elviselhetetlen. De ugye mi ne általánosítsunk, pláne nem az itt mutatott viselkedésetek után. Mert ez a ti privilégiumotok. Itt egyedül csak nektek szabad gyűlöletet kelteni és másokat megalázni. Itt kezdődik a himsovinizmus.
 45/142 anonim ***** válasza:

A negatív jelentését a feminista tőletek kapta, kedves kérdező :D Talán ki kellene lépnetek a saját árnyékotokból, és akkor nem lenne ennyi titeket kritizáló kérdés. De cirkuszolni egyszerűbb, naná.

Igazság szerint annál hogy elkerülnek a nők, sokkal bosszantóbb az, hogy a Harkonnenek megint lerombolták a tankgyáramat, és még tüzérségem sincs...francba, jobbról is jönnek, gyalogsággal. Ezeket majd mindjárt...

46/142 A kérdező kommentje:

43-as, pont nem neked szólt. De akár neked is szólhatott volna. Ha friendzone-oztak annak az az oka, hogy barátként viselkedtél a lánnyal, nem pedig férfiként, aki hódítani szeretne. De igazad van, nyugodtan utálj minket.

Szerintem kíméld meg magad, keress egy jobb állást és kezdj el k**rvázni. Az legalább oldja a benned felgyülemlett frusztrációt és az értelmes nőket is megkíméled a nem túl kellemes társaságodtól. Mindenki jól jár.

2014. máj. 24. 13:56
 47/142 anonim ***** válasza:
52%

szerintem te sem kellesz értelmes srácnak már ne haragudj :D ami itt lemegy az gyerekes fszság.Az h neked fáj h sok ri*bancot jogosan annak tartanak az megint csak téged minősít mert magadra veszed.

Nagyon gyér a felhozatal 20 körül nőkből mondhatsz bármit.Feminizmusra meg semmi szükség nem a középkorban élsz attól h te azt szeretnéd.

2014. máj. 24. 13:56
 48/142 A kérdező kommentje:
45: senki nem kíváncsi a játékodra, viszont értelmes választ nem kaptunk. A feminista nem kapott soha pejoratív jelentést. Soha. Azok a pasik használják ezt így, akik nem elég intelligensek, hogy felfogják, vagy legalább utána nézzenek mit jelent ez a szó.
2014. máj. 24. 13:57
 49/142 anonim ***** válasza:
62%
45-ös: Nekem sosem volt árnyékom, amiből ki kellene lépnem, és rohadtul idegesít az, hogy más nők viselkedése miatt szívok én is velük egyetemben. És erre a rosszindulatra, hogy minden nőt egyformának vesztek, nincs mentség. Ha valaki olyan hozzáállású, mint ti, azt kegyetlenül leépítem, mert én se kapok ettől jobb bánásmódot. Ennyi.
2014. máj. 24. 13:58
 50/142 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező:

Annyira felesleges velük vitázni, mert sajnos tényleg túl buták ahhoz, hogy felismerjék a saját hibájukat. Mindenre lesz magyarázatuk is, még ha az ordít is az alaptalanságuktól. Ők akarnak tükröt tartani a nők elé, de sajnos ők maguk képtelenek tükörbe nézni.

Tudod, ők már annyit éltek, annyira bölcsek, okosak, hogy ismernek minden nőt, és bátran, jogosan állítják azt, hogy az összes nő a világon egy pénzéhes, f**szméretnéző k**rva.

(Bár akkor én nem vagyok nő, mert lehetett volna már rohadt gazdag pasim, még sem kellet)

Amiért x nő r*banc, felszínes, blabla, ezért már rögtön jön az, hogy az összes. Itt bukik ki az intelligencia hiánya, bár igazából a saját életüket keserítik meg ezzel.

2014. máj. 24. 14:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!