Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?
Mivel mindárt lemerül a telóm, ezért jön az utsó kommentem ide
kérdező már rég eldöntöttem hogy hagyom a párkapcsolatokat, de igazad van jobb ha megkímélek magamtól mindenkit, de te is kerülj el minden férfit ne hogy több ember hirtelen b*zi legyen
"Feminizmusra meg semmi szükség nem a középkorban élsz attól h te azt szeretnéd."
No mintha a nők és férfiak társadalmi megítélése ugyanolyan lenne. Ne röhögtess.
"A feminista nem kapott soha pejoratív jelentést."
Igen, ezért írom hogy "turbófeminista". Tudod, alapesetben a "turbómagyar" kifejezés sem épp hízelgő. Egyébként meg 1-1 az állás, mert én se kaptam tőled értelmes indoklást, hogy egymástól függetlenül mégis ugyanaz ennyi pasinak a véleménye, lehet hogy talán TALÁN mégiscsak igazuk van veletek kapcsolatban,csak nyelvtannáciskodtál egy jót.
Ja, és sikerült újraépítenem a tankgyáramat végre, négy gárdagyalogos hadosztállyal támogatom a tankjaimat. Igaz, hogy tartalékot vetek be, de hatékonyabb, mint mindent a páncélosokra bízni. Hát igen, még a játék is produktívabb, mint a nők, ezvan.
Én normális párkapcsolatban élek, nekem sosem volt gond megtalálni azt, aki hozzám illik. Pláne most, hogy menyasszony vagyok.
Ha velem baj van, az csak az, hogy nehezen viselem az igazságtalanságot, ami itt megy. A gendernácizmus, amit a saját hülyeségetek miatt csináltok pedig elég ocsmány.
mindenkinek az fáj ami igaz rá :)
ugyan már,miért ne lenne?
azt ne mond h el vannak nyomva a nők
:D szerintem nevetséges h felsővezető nők kocsival meg házzal a pcsájuk alatt Az EU közepén,jogokról meg esélyekről papoljanak.vicc.Ez nem afrika.....
Nem nyelvtan náciskodtam, helyretettelek, hogy tudd mi micsoda, nehogy hülyébben halj meg, mint úgy egyébként.
Választ pedig adtam. Azok az emberek rossz helyen kerestek és annyi sincs bennük, hogy a saját hibáikat felismerjék. Ahogy bennetek sincs. Remélem most hogy kétszer írtam ezt le neked, sikerül felfognod.
"Azok az emberek rossz helyen kerestek és annyi sincs bennük, hogy a saját hibáikat felismerjék. Ahogy bennetek sincs."
Ja hát igen, azok mind hülyék, hazudnak mind egy szálig, egyedül te vagy helikopter...
Sorry,de ez minden,csak nem érv.
13:58, építsél :D nekem teszel szívességet. Egyszerűbb leépíteni, mint bizonyítani az ellenkezőjét, igaz? :DDDD
"Annyira felesleges velük vitázni, mert sajnos tényleg túl buták ahhoz, hogy felismerjék a saját hibájukat. Mindenre lesz magyarázatuk is, még ha az ordít is az alaptalanságuktól."
Azóta is várom a cáfolatot, hogy lehet ennyi pasasnak egymástól függetlenül ugyanaz a véleménye, mindez úgy hogy fogalmuk sincs, előtte mit írt a másik. Persze csak személyeskedni, köpkölődni és trollkodni tudsz, ha érvképtelen vagy, az nem a mi hibánk.
"Amiért x nő r*banc, felszínes, blabla, ezért már rögtön jön az, hogy az összes. Itt bukik ki az intelligencia hiánya, bár igazából a saját életüket keserítik meg ezzel."
Azt írom hogy 10 lányból 8, ez pedig vastagon helytálló. Lehet kapálózni ellene, de a tényeken nem változtat. AZ intelligencia hiánya pedig ott bukik ki, hogy az érvkészletetek kimerül a csúsztatással, szerecsenmosdatással, vagy egyszerűen csak a személyeskedéssel. És bármennyire is szeretnéd azt hinni, NEM ti vagytok a boldogság kizárólagos forrásai. FAILLLL.
Na mindegy, egy mínuszt azért kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!