Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a fiúk akik itt látványos...

Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?

Figyelt kérdés
A kérdésemet egy másik kérdés inspirálta és pusztán érdeklődöm. Illetve ha utálok valamit azzal nem foglalkozom, vagy ez csak nekem logikus? Vagy ezek a srácok tényleg erre élveznek el?
2014. máj. 24. 12:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/142 anonim ***** válasza:

"tehát még is csak foglalkozol velünk, te magad írtad. Akkor te erre vered?"

Ismétlem: Alkalmasint tükröt tartok elétek, hogy szembe tudjátok köpdösni magatokat.

"A feminista nem szitokszó, főleg nem nekünk, mer még mindig tudjuk, hogy mit jelent."

Gondoskodtak a nők alaposan róla hogy pejoratív és szitokszó legyen. Jobb nőkkel meg azért nem találkozok, mert nem is akarok (értsd: ár-érték arányban a lehető legrosszabb választások). Én járok jobban ugyanis ha nem keresgélem őket.

2014. máj. 24. 13:44
 32/142 anonim ***** válasza:

28

Eleget hogy tudjam hogy tudjam az igazamat

és bocsánat hogy kiábrándítok mást is, de én csak kedves vagyok azokkala lányokkal akiket ismerek, és mit kapok érte: FRIEND ZOOOONE-T

2014. máj. 24. 13:45
 33/142 anonim ***** válasza:
51%
Te félre értelmezed a jobb nő kifejezést, mert annyira tele vagy a negatív előítéleteiddel. A jobb nőt én arra írtam, hogy okos, szép, nem számítanak neki az anyagiak, mellette férfinak érezheted magad. De ne is haragudj meg, ha te mindent pénzesíteni akarsz, akkor nem érdemelsz meg egy ilyet.
2014. máj. 24. 13:46
 34/142 anonim ***** válasza:
55%
32-es: Ha abszolút nem vonzódik hozzád, akkor mit is vársz tőle? Én se lennék képes senkivel lefeküdni, akit valamilyen okból nem látok férfinak. Ilyen egyszerű.
2014. máj. 24. 13:48
 35/142 A kérdező kommentje:

Magyarország népessége durván 10 Millió, ha azt vesszük hogy a fele nő, akkor az 5% 250.000 nőt jelent. Kötve hiszem, hogy ismersz ennyi nőt, de akár ennyi embert is. Szóval lehet dobálózni az 5%-al, meg felőlem utálhatjátok a maradék 95%-ot is a nagy semmire. A tény attól még tény. Azért utáljátok, mert visszautasítottak titeket és azért utasítottak vissza, mert rossz helyen kerestetek és mert így gondolkoztok. Mégis, melyik értelmes nő állna le egy olyan pasival, aki tekintet nélkül utál minden nőt.

Egyébként ti a saját anyátokat is a vágóhídra vinnétek?

2014. máj. 24. 13:48
 36/142 anonim ***** válasza:
88%

Annyira tele vagyok a negatív tapasztalatokkal. Legjobb esetben is friendzóne a vége. És az az érdekes hogy egymástól függetlenül rengeteg srácnak ugyanez a tapasztalata, ergo jogos kritika, nem ok nélküli köpkölődés, hiába próbáljátok annak feltüntetni.

Nem felszínes, nem anyagias nő? Ilyen max. a mesében ha létezik. Ja persze persze, interneten mindenki kivétel :D

2014. máj. 24. 13:49
 37/142 A kérdező kommentje:
Senki elé nem tartasz tükröt és mi senkit sem köpünk le, az nem nőies. De te továbbra is foglalkozol velünk. Érdekes...
 38/142 anonim ***** válasza:
24%
Nem baj, aki utálkozik, arról biztosan tudom, hogy már az első pillanattól kezdve el kell kerülni, mert hiába tenném ki a lelkem, akkor is csak úgy bánna velem, mint egy kutyával.
 39/142 A kérdező kommentje:
A feministát használhatjátok szitok szóként, pusztán csak titeket minősít. Megmutatja mennyire nem vagytok intelligensek.
2014. máj. 24. 13:50
 40/142 anonim ***** válasza:
Hát anyám nem egyszer fejezte ki mennyire utál, de nem érdekelt sosem, mert nem számít a véleménye, a tetteim határoznak meg és ezek szerint fogok élni
2014. máj. 24. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!