Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a fiúk akik itt látványos...

Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?

Figyelt kérdés
A kérdésemet egy másik kérdés inspirálta és pusztán érdeklődöm. Illetve ha utálok valamit azzal nem foglalkozom, vagy ez csak nekem logikus? Vagy ezek a srácok tényleg erre élveznek el?
2014. máj. 24. 12:39
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/142 anonim ***** válasza:
0%
Te menthetetlen vagy, de komolyan. Nem baj, érezd magad jól a beszűkült kis világodban, aztán ha szembe jössz velem az utcán, nagy ívben kerülj ki. Köszönöm.
2014. máj. 24. 15:00
 82/142 A kérdező kommentje:
Nem tárgytalan. El tudsz tartani egy nőt és egy gyereket? Elvárod, hogy a nőd dolgozzon vagy hogy beleadjon a közösbe?
2014. máj. 24. 15:00
 83/142 anonim ***** válasza:

"De most is velünk foglalkozol. Ha annyira utálsz minket, akkor miért? Te tényleg erre vered."

Örülök ha felháborodtok azon magatok is, milyen a természetetek. Ugyanis én végig arról írtam. Tehát magatokat köpköditek igazából, nem engem csak mert leírom az igazságot.

A 15:00 meg egy ritka nagy troll, ne foglalkozzatok vele.

2014. máj. 24. 15:05
 84/142 anonim ***** válasza:
83-mas: Ez egy közös jellemvonásunk :D
2014. máj. 24. 15:07
 85/142 A kérdező kommentje:

Senkire nem köpök, ezt is írtam korábban, látom nehéz felfogású vagy. Nem tartasz senki elé tükröt, csak szitkozódsz, csúsztatsz, olyan dolgokat állítasz, amiket nem tudsz alátámasztani tényekkel, érvek helyett pedig csak személyeskedsz.

Viszont továbbra is írsz ide, tehát velünk foglalkozol.

2014. máj. 24. 15:12
 86/142 anonim ***** válasza:

ha komoly kapcsolatban gondolkodnék akkor sem akarnák hallani gyerek témáról.

Ha oda jutnák biztos alapoznák rá és az anyja is.Még fiatalon nem ilyen témák foglalkoztatnak.

2014. máj. 24. 15:17
 87/142 anonim ***** válasza:
34%

"Senkire nem köpök, ezt is írtam korábban, látom nehéz felfogású vagy. Nem tartasz senki elé tükröt, csak szitkozódsz, csúsztatsz, olyan dolgokat állítasz, amiket nem tudsz alátámasztani tényekkel, érvek helyett pedig csak személyeskedsz.

Viszont továbbra is írsz ide, tehát velünk foglalkozol."

Továbbra is tényeket állapítok meg, bármennyire is nemtetszik ez néked, és próbálod csúsztatásnak meg szitkozódásnak beállítani. Persze tudni lehet előre, hogy ezt is megint körbemagyarázod, hogy az nem úgy van ám. Az ég a piros a víz meg narancssárga csak mi nem jól látjuk.

Alátámasztás kell? Nagyátlagban csak heti 2 olyan kérdés van, ahol az adott lányról kiderül hogy felszínes is és anyagias is, ha ragaszkodsz hozzá, előkeresek neked jópárat. Bár igazság szerint fölösleges is, hisz úgyis kifejtetted, hogy azok mind hülyék, mind hazudnak, ködösítesz, szerecsenmosdatsz, amit meg nem tudsz cáfolni, azt egyszerűen letagadod.

Hát így könnyű vitát nyerni, hogy csak azt fogadod el érvnek, ami a te nézőpontodat erősíti :DDDDDDDD Ez ilyen forradalmi újítás, a Parlamentbe is be kéne vezetni, hadd legyen az ellenzéknek is igaza egyszer :DDDDDD

Hát igen, a "nem érdekel" ütőkártya mindig hasznos kis dzsoli-dzsóker, csak nehogy én is így gondoljam és visszafelé süljön el e remek módszer :DDDDD

2014. máj. 24. 15:28
 88/142 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék beleszólni ebbe az "emelkedett" vitába, de van egy-két dolog, amin megakadt a szemem.

Az például sokszor előkerül, hogy ha egy lány sok férfival lefekszik, akkor r..banc, de ha egy férfi sok nővel, akkor mekkora király. Hát ez nagyon nem így van, mert az ilyen férfiakat is ugyanúgy elítélik. Kicsit saját tapasztalat is, nekem 16 éves koromban volt egy olyan időszak, hogy 1 év alatt 3 lánnyal kavargattam (nem egy időben), nem volt egyik se igazán komoly kapcsolat. És utána nagyon nehéz volt normális kapcsolatot kezdenem, mert "rossz hírem" lett, de szerencsére azóta is együtt vagyok a barátnőmmel.

Van olyan ismerősöm, aki fűvel-fával dugott, ő most 25 évesen szintén nem talál olyan lányt, akivel komoly kapcsolata lehetne emiatt.

A másik, meg hogy ki mit csináljon. Én nem tudom miért van ebből ekkora vita. Én nem igazán tudok főzni, nagyon ritkán szoktam, nyáron szeretek ilyen kerti sütögetéseket. Barátnőm viszont szeret főzni, ezért ő szokott. Ha meg valami elromlik én nézem meg, nekem van jogsim ezért én vezetek, stb.. Takarítás, ilyenek munkamegosztásban van.

Ezzel nem tudom mi a baja egyeseknek, ő is durcizhatna, hogy miért neki kell főzni, én meg hogy miért nem ő cseréli le az olajat a kocsiban, de minek? Ez a "munkamegosztás" szerintem teljesen rendben van.

Amúgy meg ilyen kérdéseket általában azok tesznek fel, akiknek baja van a másik nemmel, legyen az férfi vagy nő. Aki kapcsolatban van, az nem igazán foglalkozik más szerelmi életével, meg hogy ki kit utál. Persze vannak kivételek, mint a kérdező is. :) Csak akkor ne csodálkozz, hogy ilyen válaszokat kapsz egyesektől, ha provokatív kérdést teszel fel. Ezzel nem megbántani akarlak.

2014. máj. 24. 15:40
 89/142 anonim ***** válasza:
Mert főzni gyakrabban kell, mint olajat cserélni, meg valamit megjavítani. Ha nem a te dolgod a kert gondozása, akkor rohadtul aránytalan ez a fajta munkamegosztás, tehát a nő kizsákmányolása. Akkor nem az, ha 50-50%-ban van megosztva, lehetőleg úgy, hogy mindenki azt végezze el, amit szeret, vagy esetleg mindent együtt csinálva.
2014. máj. 24. 15:43
 90/142 anonim ***** válasza:

88-nak igaza van.

Tényleg a nő dolga hogy főzzön...mi ebben olyan megalázó?

Én is egy végtelenül modern gondolkodású nőnek tartom magam, mégis én főzök mindig. És? Szeretek annak főzni akit szeretek és ő értékeli.

Ő meg nyomkodja a pókokat.

Istenem...nem értek sok nőt.

Miért kell mindent a végletekbe taszítani.

2014. máj. 24. 15:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!