Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?
Hű, de elszaladt itt a téma, amíg el voltam.
DDesmons nem vagy hajlandó egyenesen válaszolni, ez rólad mond el dolgokat. Értem az álláspontodat, de remélem akkor eltartod a kedvesedet és nem várod el tőle, hogy dolgozzon, semmilyen körülmények között sem, hiszen te feminizmus ellenes vagy.
A többieknek:
Érdekes vita volt, de baromira eltértünk a tárgytól. 56%-os barátunk, aki utál minket, de imád velünk foglalkozni biztos elélvezett rajta egy párszor, miközben az anyjának mesélte mekkora egy hazug felszínes pénzéhes K. Mert ugye a minden nőbe ő is beletartozik. Így ő is az.
A házimunka pedig megosztott dolog kellene, hogy legyen, ami nem elvárásokon alapszik. Az én párom nem várja el, hogy főzzek, de megteszem, ha van egy jó receptem, vagy ha én érek haza előbb. Mint ahogy ő is megteszi ugyan így. Állai jó, mikor a párom meleg étellel vár egy hosszú nap után.
The last man standin nevű felhasználó válasza:
Azért én még mindig úgy gondolom, hogy kell, hogy a nő nőnek a férfi meg férfinak érezhesse magát.
Ehhez hozzátartoznak bizonyos dolgok. Persze nem csak ezen múlik, de ez is benne van.
Ki-ki értse ahogy akarja
- Így is tettem. Ha te a konyhában érzed magad nőnek, akkor egészségedre.
13:02 (második), hát persze, így könnyű, hogy csak a titeket igazoló állításokat fogadjátok el érvnek, minden máshoz meg a "nemérdekel" kártyát használjátok. Csak hát sajna-bajna ez nem mindig válik be, értsd: attól hogy a gravitáció nem érdekel téged, még ugyanúgy leesel a fáról...
Az általad nevezett "idióták" pedig csupán kitapasztaltak titeket. Fáj az igazság, kiscsibém, igaz?
Szerintem meg a ti döntő többségetek az ostoba. Ha a GYK reprezentatív a társadalomra nézve, akkor meg különösen.
Kitapasztalt minket????
Minden nőt?
Mert ha nem minden nőt akkor a véleménye....nos....irreleváns és kicsit sem reprezentatív
Jaj hagyjuk már ezt a maszatolgatást...nem kell ahhoz minden nőt ismerni, hogy megállapítsuk ezt róluk, bőven elég 10-ből megnézni nyolcat. Ha 10-ből 8 orvos azt mondja hogy beteg vagy, te is elmész a kórházba, szóval nemkell a "fújáltalánosítás" meg a hugyotprédikálás. Azért általánosítok, mert vastagon van alapja.
Kaptatok érveket bőséggel, csak mivel nem titeket igazol, szépen kikerülitek őket ,vagy csak úgy amblokk letagadjátok á lá natúr.
A törvénykezéssel semmi gond nincs, legalább van egy hely ahol alkotmányos jog hülyének lenni, és semmi következménye nincs. Bár a nők nagyrészének tényleg kijárna két-három jókora maflás hogy kissé visszatérjenek a földre,de majd megkapják úgyis, mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!