Miért van az, amikor megyek az utcán a velem szembejövő nő látványosan elfordul? Vagy lefele néz stb. Meg a kutyasétáltató csajok is amikor melléjük ér valaki úgy tesznek mintha a kutyájuk szaglászna? A mintha telefonálnékról nem is beszélve.
Hülye vagy? én csak megakartam kérdezni egy ilyen pöffeszkedő csajt, hogy jó irányba megyek-e (nem vágtam, annyira azt a környéket, nem volt ismerkedési szándékom, vagy tarhálási :DD sose szoktam ilyet) és a csaj csak így ment el tőlem, húzódva, mintha egy szatír lennék és elöl lenne, vagy én nem tudom :DD bszki ! ez a kémény. 2014 az emberek a kis nyomi tabletjükben, meg a szaros fb profilokban élnek. (nekem pl egyik sincs, mert szerintem ez gáz...nem is számítok embernek kb. :D) A térben meg összefossák magukat, ha valaki rájuk néz. :DDD "uramisten mit akarhat, uramisten rám nézett, jézusom, mi lesz? uramisten mi lesz most?" Teljes gáz!
antipop
Hapsi vagyok.
Antipop ez teljesen így van...
Néha úgy megyek, hogy rá sem nézek arra aki szembe jön. Max látom, hogy nő vagy férfi.
De ez a beszarás.
Lehet nem kellene ezzel foglalkozni, meg én sem lehetek mindenkinek szimpi. De ez a totál káosz a fejekben.
Biztosan a menstruációs ciklus befolyásolja az agyi működést. :))
Ezért nem szívesen vesznek fel nőket komoly állásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!