Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a fiúk akik itt látványos...

Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?

Figyelt kérdés
A kérdésemet egy másik kérdés inspirálta és pusztán érdeklődöm. Illetve ha utálok valamit azzal nem foglalkozom, vagy ez csak nekem logikus? Vagy ezek a srácok tényleg erre élveznek el?
2014. máj. 24. 12:39
 101/142 anonim ***** válasza:
#101 Köszönöm, de nem vagyok problémás.
2014. máj. 24. 16:18
 102/142 anonim ***** válasza:
43%
Igen, most már úgy fogom csinálni, hogy listát fogok vezetni, köszönöm a tippet. A pénzt mindenki magának keresi, ill. hogy abból legyenek a közös költségek fedezve. Azt pedig nem fogom elmondani, hogy milyen férfit preferálok, mert ti a nagyképűséggel, a primitív melldöngetéssel nekem nem vagytok férfiak. Nyilván ez nektek nem jelent túl nagy veszteséget. És higyjétek el, nem is hiányzik a farkatok, meg én amúgy sem dugok, hanem szeretkezek, és ezt csak olyan egyénnel lehet, akit szeretek, és aki engem is szeret, tehát a ti fajtátok kizárva. Mért is gondoljátok, hogy nekünk hiányzik a farkatok? Érdekes módon fel sem merül bennetek az, hogy egy olyan férfi is lehet értékes, aki nem Mr. Dinnyekar, és nincsenek milliói a bankban. Miért van ez?
2014. máj. 24. 16:21
 103/142 anonim ***** válasza:

Van/volt hosszabb kapcsolatod? Ez hogy működik, mit vársz el a párodtól és fordítva? Kinek, mikor-mihez van kedve? Vagy semmi nem közös, mindenki magának főz, mosogat, takarít? Tényleg érdekelne.

Te pl. ha kint szétesik a kerítés és kéne egy új, akkor nekiállnál alapot ásni, betonozni, stb.

Vagy hívtok valakit x ezer forintért, és megcsinál mindent?

Esetleg jó ha a párod ért hozzá, a haverokkal beszél és egy hétvége alatt megcsinálják, "ingyen", cserébe a párod is megy legközelebb a havernak segíteni. Melyik a 3 közül számodra a legmegfelelőbb megoldás?

2014. máj. 24. 16:28
 104/142 anonim ***** válasza:

#104 Volt és jelenleg van is. Ez úgy kezdődött, hogy alapjából véve mindenki (tehát ő és én is) megtanulta a másik "dolgát". Csere-bere van, ha valaki nem ér rá éppen. Minden közös, beleértve a pénzt is. A kapcsolat jól működik, így simán kivitelezhető mindez. A lényeg a rugalmasság.

Igen, ha szétesik a kerítés, én állok neki, ő segít. Nem hívunk senkit, hacsak nem szükséges.

Talán, esetleg, megkockáztatom annak az esélyét, hogy ezt furcsának találják páran. De működhet. csak két tényleg összepasszoló ember kell.

2014. máj. 24. 16:36
 105/142 anonim ***** válasza:

Azért én még mindig úgy gondolom, hogy kell, hogy a nő nőnek a férfi meg férfinak érezhesse magát.

Ehhez hozzátartoznak bizonyos dolgok. Persze nem csak ezen múlik, de ez is benne van.

Ki-ki értse ahogy akarja

2014. máj. 24. 16:39
 106/142 anonim ***** válasza:
#106 :) És Neked mitől lesz nő egy nő és férfi egy férfi?
2014. máj. 24. 16:41
 107/142 anonim ***** válasza:

105 Értem, szerintem ezzel sincs semmi gond, ami mindkét félnek megfelel az normális. Nagy igazság van abban, hogy olyat kell találni, akihez passzolsz, ilyen szempontból is. Nekünk ez a "kiegészítő" dolog jól működik, én soha nem várnám el hogy ő 25-50 kg-os cementes zsákokkal cipekedjen, meg azzal is jobban járunk, ha ő főz, mint én. :)

Amíg ez nem fajul oda, hogy egymást kell számon kérni, addig szerintem nincs gond ezzel a "konzervatív" felfogással sem, amit mi képviselünk.

Ja, ebben a listás és "mindenki magának" dologban is volt részem, a lakótársammal. :) Ott meg volt beszélve, ki mikor takarítja a konyhát, fürdőt kéthetente, havonta, magad után mosogatsz, aját kereset. :D Ha valakinek ez egy párkapcsolatban is megfelel, akkor egészségére..

2014. máj. 24. 16:51
 108/142 anonim ***** válasza:
Nem nekem lesz az. Ezt írtam? Nem. Azt írtam, hogy annak érezhesse magát
2014. máj. 24. 16:51
 109/142 anonim ***** válasza:
#108 Csak válaszolj a kérdésre. Csak egy kérdést tettem fel.
2014. máj. 24. 16:54
 110/142 anonim ***** válasza:

Figyelj én nem szeretek általánosítani ezek csak a saját tapasztalataim.

Szóval azért a férfiak máshogy működnek. Meg az is szerepet játszik ebben, hogy egy fiú gyereket máshogyan nevel az ember.

Én is. Például soha nem tanítottam a fiamat főzni, ellenben a lányomat igen, mert őt érdekelte a fiút pedig nem. Na mármost egy férfi örül ha teszem azt...haza kullog a melóból, és finom vacsora várja. Persze minden varázs elvész már az én részemről is ha ez kötelező, és muszáj dolog.

Na de kanyarodjunk vissza.

Szóval én szeretem látni rajta, hogy értékeli.

Én is dolgozom, úgyhogy nem vagyok eltartva, nem ez a dolgom. Nem is főzök minden nap. És ő így ettől-gondolom...nem is tudom férfinak érzi magát.

Vagy amikor elszaródik a pc, vagy a csap vagy akármi, én nem szeretek ilyenekkel baszkurálni meg nem is értek hozzá.Akkor szólok neki, mindegy mikor megcsinálja. Én örülök, hogy megteszi, ő meg örül, hogy pótolhatatlan, vagy, hogy ez egy férfi munka....

Na lehet, hogy kuszán fogalmaztam, de remélem a lényeg azért átjött. Nem csípem ezeket a mindent ketten csinálunk, saját kereset mit tudom én.

Itt a 21. században egy kapcsolatban is meg van mindenkinek a maga szerepe. És ha nem tetszik, akkor változtatni kell, én nem mondom, hogy mindenkinek úgy kell élni hogy én teszem. Én csak annyit mondok, hogy nekem így jó.

Meg persze azért vannak örök igazságok a nemi különbségekkel kapcsolatban, tetszik vagy sem.

Ezek évezredek alatt kialakult dolgok, tehát valami értelme csak van, na persze ez a nő helye konyhában van nekem sem fekszik. Arany középút és kompromisszum készség kérdése az egész.

2014. máj. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!