Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?
rólam mond el dolgokat ? szerintem meg te vagy a fusztrált férfigyűlölő.Értem én h mire megy ki a kérdésed, én meg őszintén válaszoltam, nem a te lapjaid szerint már bocs.Hatástalanítottam a csapdát, nem pedig kikerültem :D
És a nő miért ne dolgozhatna főleg ha szeretne is?Mondtam már ez nem a középkor, te a két végletet ismered .
am meg nekem volt pár kapcsolatom a korombeliekkel,tudom nagyjából a környezetben az arányokat,ha ezt összevetem a többi haverommal ismerőssel,akkor kijön h tényleg ku**va rossz az arány :D és érdekes mindenhol ezt hallani, nőktől is :D bármikor hoznák neked nőket akik nekem adnak igazat.Attól függetlenül is h ők milyenek :DD
meg azt nem értem ez miért fáj? komolyan? a fiatal csajok része k**rva,mellé buta is, ezért is van annyi hazudozás a "szerelemről" férfi részről,azt a lelépés.A mai fiatal srácok jó része meg,ecsetfejű mindenki k*rvája.vagy épp talp nyaló.oszt?:D kinek nem inge.
de nem kell itt kamura védeni....a mai lányok buták mint a sgg, könnyebb átverni őket mint szeretni.Ez tény.
cigányokat se ismerem mind, mégis tudom mi vár a gettós részen. :D
Egyszer azt állítod, általánosítás, most meg azt hogy szerinted ez a maszatolgatás. Már megszoktam hogy saját magatoknak is ellentmondotok, de ez még az általános öntökönlövések között is igen durva volt :DDD
Inkább akkor már írd azt, hogy általánosítok, az még speciel igaz is, mivel ez az általánosan kialakult helyzet.
A mai fiúkák 90%-a, köszöni szépen, remekül eltartja magát a munkájából, pláne ha külföldön dolgozik. Ha nem így lenne, nem tőlük várnátok el a nagylóvét meg a sportkocsit, szóval amit írtál, az úgy ahogy van bullshit.
Az úgynevezett "érveitek" pedig meg lettek már cáfolva minden második kérdésben, kb. a saját magatok által felállított madárijesztőkkel vitatkoztok, de sebaj, előhozakodtok vele újra és újra, hátha ezúttal nem veszi észre a kérdést a fórumozó, és meg tudtok vezetni pár naiv emberkét. És ilyenkor szokott előjönni a személyeskedés, a höbölö-böbölö, hogymerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben...
Egyedül te csinálsz madárijesztőket. Az nem érv, hogy te azt mondod, hogy 10-ből 8 lány és az sem, hogy az egyik válaszolót leK****tad. Egy darab érved sem volt.
Az első mondatod nettó hülyeség.
Bármilyen meglepő, én is eltartom magam, nektek fáj, ha egy nő többet keres, mint ti, ilyenkor szoktatok feminácizni, meg emancipuncizni. Nem bírjátok elviselni, ha egy nő sikeres.
Szerintem tutujgasd a tankjaidat tovább és ne reklámozd, hogy mekkora idióta vagy. Tényleg akkor írj, ha legalább egy érved van, különben felesleges trollkodás minden, amit csinálsz itt.
miért kettős mérce? miben az ? nő tudjon főzni, kontra kilóra veszek szerelemet? :D nagyon végletekben gondolkozol.
Azért felesleges mert egyenlő jogok vannak.
te az a fajta nő vagy aki egyáltalán nem tudja mit akar de azért mindig megmondja :D
Pontosan tudom mit akarok. Szerinted még is az egyenlő jogokat kinek köszönheted? Hát nem az itt siránkozóknak.
Kettős mérce pont az, hogy utálsz valamit, de az előnyeit persze élvezed. Ami amúgy állati vicces. Majd még hivatkozol is rá.
Ahogy azt már mások is írták nem döntés kérdése, hogy melyik nemhez vonzódunk. De ha az is lenne, akkor sem lennék meleg, hanem úgy döntenék, hogy egyik nemhez sem vonzódom.
És ha még arról is dönthetnék, hogy ne legyenek érzéseim egész kiegyensúlyozott életem lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!