Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a fiúk akik itt látványos...

Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?

Figyelt kérdés
A kérdésemet egy másik kérdés inspirálta és pusztán érdeklődöm. Illetve ha utálok valamit azzal nem foglalkozom, vagy ez csak nekem logikus? Vagy ezek a srácok tényleg erre élveznek el?
2014. máj. 24. 12:39
 91/142 anonim ***** válasza:
85%

Mert nem, nem a nő dolga a főzés. A főzés nem egy megszabott munkakör, amit csak a nőknek kell elvégeznie. Nem arra születnek a nők, hogy főzzenek.

Ez nem egy "Nőies" munka. A főzés egy művészeti ág, ami kijár mindkét nemnek és egyiknek sem feladata.

2014. máj. 24. 15:52
 92/142 anonim ***** válasza:
88%

Én sem erre születtem.

Most ha mindig én főzök akkor én ennyi vagyok? Nem. Nem ennyi.

Általában a férfiak nem tudnak főzni, nincs gyakorlat egyéb..

Szóval magam miatt is teszem, mert szeretem a finom ételt.

Ő pedig megdicséri és megköszöni minden alkalommal. Aki ezt megalázónak gondolja...lelke rajta.

2014. máj. 24. 15:57
 93/142 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy is, nincs olyan, hogy valakinek valami a dolga, max. erősen ajánlott. Ha én pl. nem főzök, akkor nem vagyok nő? Ez ilyen egyszerűen eltörölhető? Nem! A nőiesség belülről sugárzik kifelé attól függetlenül, hogy mit csinálok a háztartásban és mit nem! Ezt kellene végre felfogni!
2014. máj. 24. 15:57
 94/142 anonim ***** válasza:
33%
És ezen kívül még mit csinálsz otthon? Mosás, takarítás, mosogatás minden rád marad, mert nincs gyakorlata ebben a másiknak? Van egy rossz hírem: csak akkor szerez valamiben gyakorlatot az ember, ha elkezdi csinálni!
2014. máj. 24. 15:59
 95/142 anonim ***** válasza:

Ha mindig te főzöl, hát mindig te főzöl. De nem lehet elvárni a nőktől, hogy azt tegyék, amit te. Valaki például eredendően rühelli csinálni. Valaki imádja.

Az általánosságok pedig már kezdenek kikopni - bőven. Mindkét nemnek bőven van esélye megtanulni a "másik nem munkáját".

2014. máj. 24. 15:59
 96/142 anonim ***** válasza:

ÁÁ azt hiszem értem az alap koncepciót..

Most ez miért baj?

Nem értem..

Ha olyat teszel ami a másiknak jól esik..

És segít minden másban..mosogatás, rend rakás.

Tudod az a baj, hogy el van cseszve ez az egész dolog már.

Én is nagy híve vagyok az egyenjogúságnak nehogy azt hidd.

De ez nekem már sok. Nem kötelező nekem főz, de ő nem tud. Ennyi. Biztosan meg tudna tanulni, de én szeretem azt zabálni amit én főzök, úgyhogy megteszem, ő pedig értékeli, hogy nem kell kínlódnia a konyhában. Mert ha lenne affinitása a főzéshez akkor szakácsnak tanult volna

2014. máj. 24. 16:05
 97/142 anonim ***** válasza:

64%-os. Igen, ha erre gondolsz én nyírok füvet, locsolom a fákat, túrom a havat, gereblyézem a leveleket. Takarítás közös, mosás, vasalás általában az övé. De az sem mindig, ha fáradt akkor én is csinálom ezeket, azért mondom hogy ritkán főzök is.

De mi az hogy 50-50%, te listát szoktál vezetni, hogy ki mit csinál és mivel tartozik a másiknak? Szerintem meg ez a furcsa, az ugyanolyan fontos hogy legyen tiszta ruha, mint hogy kint ne legyen 2m-es fű.

De megfordítom a dolgot. Te nem várod el egyáltalán, hogy egy férfi szeresse a kétkezi munkát, meg értsen valamit a ház körüli dolgokhoz?

Szerintem ez nem megalázó, ha egyik fél "jobban ért" valamihez, akkor ő csinálja. Erről szól egy kapcsolat, hogy kiegészítjük egymást, a házimunkában is. Ezt szerencsére a párom is így gondolja. Na ez megint hosszú lett. :D

2014. máj. 24. 16:08
 98/142 anonim ***** válasza:
Én abszolute nem kérem egy nőtől, hogy főzzön-mosson-takarítson. Ezt mind-mind elintézem én magam. Csupán annyi elvárásom van, hogy ne legyen felszínes & anyagias, de a többség erre is képtelen.
2014. máj. 24. 16:11
 99/142 anonim ***** válasza:

#96 Nem baj, nem baj. Azt csináld, amiben örömödet leled.

Én például alapjából véve nem úgy vagyok összerakva, hogy szeressek mások kedvében járni.

2014. máj. 24. 16:15
 100/142 anonim ***** válasza:
100-as. Akkor azt hiszem inkább itt van a probléma.
2014. máj. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!