Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha latvanyosan keruli a...

Ha latvanyosan keruli a tekintetem, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Mivel elegge ra vagyok kattanva a pasira, ezert tunt fel a dolog.

Ez azt jelenti, hogy nem jovok be neki egyaltalan es azert nem nez ram,nehogy batoritson?

Vagy amit szeretnek bemagyarazni magamnak, hogy csak nem tudja, hogy mit tegyen?

Kicsit idosebb vagyok nala, es azt hiszem, nehany csaj valamit pletykalt is rolam.

2014. jan. 5. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
kancsal..?
2014. jan. 5. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
worldclass reolies koszonom a valaszt, nem is ertem, hogy ezzel miert faradtal egyaltalan.
2014. jan. 5. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy nem akar biztatni, vagy töketlenkedik(szégyenlős)... Igazából egyik sem jobb :D Hagyd a fenébe.
2014. jan. 5. 14:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Most akkor melyik? :)
2014. jan. 5. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán lehet tudni kérdező, mert... tényleg személye válogatja. Lehet, hogy egyszerűen nem vesz észre. Ez nem feltétlen baj, csak fel kell hívnod valamiképp a figyelmét magadra. Ilyenkor a szemezés már kevés lehet. Lehet, hogy érdemesebb odamenned hozzá NEKED. Mert, hogy a XXI. században nyugodtan megteheted, nem a férfi dolga, legalább is nem feltétlenül, hanem azé, aki előbb akarja, hogy történjen valami. ÉÉÉÉÉS ha felhívtad magadra a figyelmet lehet, hogy ezután már észrevesz és úgy kezd rád gondolni, nem?

Bár jobbnak látom leírni azt is, hogy van egy nő, aki egyébként elég csinos, de mégis nagyon kellemetlennek találom a társaságát (5 méterre kerülöm), mert megismerkedésünk pillanatában elég csúnyán megbántott egy mondatával, ami miatt egy éve már, hogy haragszom rá. Valaki szerint talán nem is tud róla az illető, hogy megbántott és nekem sem kéne efféle negatív érzelmeket táplálnom, tudom, de az Ő tekintetét azt kerülöm, mert zavaró. Talán egyszer túllépek rajta, de tényleg belelépett a lelki világomba...

22/F

2014. jan. 5. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 vagyok de hozzátenném, hogy az is lehet, hogy szégyenlős az illető. Ilyen is van. :)
2014. jan. 5. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Az eszrevetellel nincs gond, mar beszeltunk egyszer. Es a fulebe jutott, hogy tetszik nekem.

Meg a haverjai cukkoltak ezzel.

2014. jan. 5. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy zavarban van. Nyugodtan oda lehet menni hozzá és rákérdezni. Legalább nem lesz bizonytalanság.
2014. jan. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!