Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a fiúk akik itt látványos...

Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?

Figyelt kérdés
A kérdésemet egy másik kérdés inspirálta és pusztán érdeklődöm. Illetve ha utálok valamit azzal nem foglalkozom, vagy ez csak nekem logikus? Vagy ezek a srácok tényleg erre élveznek el?
2014. máj. 24. 12:39
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/142 anonim ***** válasza:
Bizonyítanék, de nem hiszitek el, akkor minek vergődjek ezzel a céltalan bizonyítással? Akkor már inkább ismerkedek egy férfival, akit nem kell még előbb pszichológiailag felépíteni, és nem vádol meg engem mindenféle hülyeséggel. És majd ha ők elfogynak, akkor talán, de inkább akkor sem.
2014. máj. 24. 14:13
 62/142 anonim ***** válasza:

"ugyan már, miért ne lenne?"

Megsértődsz, ha azt írom, nem várom el tőled, hogy tudd?

Leírok két példát, ami tény, hogy így van, hiába esetlegesen nem fog egyezni a Te elképzeléseiddel.

- Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek: szexkapcsolatok. Mit értek pontosan ez alatt? Ordas, lelketlen qurvákat vs. nőfaló szupercsődöröket. Na, kit tekintenek sikeresebbnek? Melyik neme tekintve elfogadottabb?

- Túlszexualizálás. Nem tagadom, a férfiak életét is rendesen megkeserítik, de a gyengébbik nemre nyomja rá jobban a bélyegét a dolog. Filmek: ha egy nő fel lesz ruházva "szupererővel", "szuperintelligenciával", stb. (Pl, Macskanő, Resident Evil, vagy úgy általánosságban a videójátékok) mégis hogy néz ki? Félig pucér, feszül rajta a ruha. Játékokban logikátlanul kevés rakta a páncél, logikátlanul szexi a karakter.

2014. máj. 24. 14:14
 63/142 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de leírtam 2x, ha nem tudsz olvasni, vagy nem érted meg, a te bajod és sajnállak.

Te azt mondod, hogy 10-ből 8 az. Várom a ksh adatot, amire ezt alapozod. Különben ez csak egy névtelen ember üres fecsegése lesz. Csúsztatni pedig te csúsztatsz folyamatosan.

2014. máj. 24. 14:15
 64/142 anonim ***** válasza:
15%

"Én már csak kényelmesen hátradőlök, nézem ezt a szánalmas férfihisztit, és örülök, hogy épp egyedülálló vagyok, mert még ez is jobb, mint amit ti tudnátok nyújtani."

Valamiért nem lepődöm meg, hogy egyedülálló vagy. Ilyen idióta nővel a kuncsaftokon kívül senki nem áll szóba. Nem bírod a kritikát,aranyom? :) Pedig ilyenek vagytok.

"Te azt mondod, hogy 10-ből 8 az. Várom a ksh adatot, amire ezt alapozod. Különben ez csak egy névtelen ember üres fecsegése lesz. Csúsztatni pedig te csúsztatsz folyamatosan."

Egyrészt tapasztaltam, másrészt tőlem függetlenül rengetegen ugyanazt tapasztalták. Eddig egyszer nem csúsztattam, mindenre egyenes választ adtam,attól hogy téged nem győzött meg, az nem az én bajom. Úgyis csak azt hiszel el, amit magadnak szépen megideologizáltál, szóval ha lenne ilyen statisztika, akkor is csak vernéd a magad tamtamját. Az egyszeri parasztbácsi esete a zsiráffal ugye: "Ilyen állat márpedig nincs!"

2014. máj. 24. 14:17
 65/142 A kérdező kommentje:
Hogy tapasztaltad, ha nem foglalkozol a nőkkel? Tőled függetlenül még többen tapasztalták az ellenkezőjét is. Szóval csak mert te azt mondod, hogy 10-ből 8 ilyen, nem lesz tény. Attól mert valamit te mondasz, még nem lesz tény, ameddig adatokkal alá nem támasztod. Csak csúsztatás. Fail.
2014. máj. 24. 14:19
 66/142 anonim ***** válasza:
24%

az öltözködésről:

egyébként meg szép nő nem igen lesz feminista :D aki szép az szereti megmutatni mitől is az.Nem a nyálat verni a férfiak szexualitására.

A sok feminista középkori inkább főzni tanítsa meg a korabelit.köszönöm X:DD de tényleg!!! egy se tud.aki komoly kapcsolatot akar az tanuljon már meg főzni legalább. :) előtte.:D Mert eddig ilyennel nem sűrűn találkoztam

Komoly kapcsolatot akar,évekre tervez és főzni se tud na erre mondjatok valamit :D

2014. máj. 24. 14:19
 67/142 A kérdező kommentje:
Arra viszont bőven van statisztika hány nő esik erőszak áldozatául a rendeskedvesnormális pasik miatt.
2014. máj. 24. 14:20
 68/142 anonim ***** válasza:

"egyébként meg szép nő nem igen lesz feminista :D"

Ez egy akkora logikai bukvenc, hogy megmosolyogtam. A feminizmus politkai ágazat, így a válasz De.

"aki szép az szereti megmutatni mitől is az."

Nem értek egyet. Sokan sokfélék az emberek. Van, aki merészebb, van, aki szemérmesebb. Nem, nem hiszem, hogy ez helytálló kijelentés lenne.

"A sok feminista középkori inkább főzni tanítsa meg a korabelit.köszönöm X:DD de tényleg!!! egy se tud.aki komoly kapcsolatot akar az tanuljon már meg főzni legalább. :) előtte.:D Mert eddig ilyennel nem sűrűn találkoztam

Komoly kapcsolatot akar,évekre tervez és főzni se tud na erre mondjatok valamit :D"

Gyerek vagy még. Majd kinövöd.

2014. máj. 24. 14:23
 69/142 A kérdező kommentje:
Egyébként csöppet sem burkoltan lek***vázni egy válaszolót személyeskedésnek minősül, nem pedig érvnek. Szintén csak a te intelligenciád mértékéről árulkodik.
 70/142 anonim ***** válasza:
71%

És te tudsz főzni, vagy ki kell szolgálni, mint egy amputált karú embert? Nem arról van szó, főzök én annak, akinek akarok. Nyilván nem mindenkinek és nem csak azt, amiért megverik az asztalt. Diétáznom kell, tehát vagy megeszi a diétás kajámat, vagy éhen döglik.

Aki pedig igazán szép, az nem tolja ki mindenét a kirakatba, mert nem szorul rá, anélkül is nagyszerűen és ízlésesen néz ki. Tehát nektek a főzni tudó ribi stílusúak kellenek. Még egy okkal több, hogy kerüljem a fajtádat.

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!