Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?
Írtam, hogy a nagy részük buta. :) Mivel a saját szerencsétlenségüket másra vetítik ki, nem képesek elfogadni a nemet, nem látják magukban a hibát. :) (Én ezt a gyikes átlagból szűrtem le, bár rosszul fogalmaztam meg az első hsz-em, bocs.)
Ezen felül viszont HA Mo. összes nőjét is ismered (ami kizárt) az nincs meg a világ nőinek az 5%-a, szóval teljesen jogtalan az állításod. Talán nem cicababákkal kellene kezdeni.
Miért, már bejártad az egész világot?
De ha Mo.-ra is értetted, ismered az összes nőt itt, hogy így ki tudd jelenteni, hogy csak az 5%-uk normális? Szerintem nyitottabbnak kéne lenned, és mint mondtam, ne a cicababáknál próbálkozz, mert azoknál sok jóra nem is számíthatsz.
Jaah, hogy az átlagos meg nem kell... :)
Mert ez nem nemi beállítottság kérdése, plain and simple.
Foglalkozni én se foglalkozok túlzottan veletek, többnyire a kérdésfeltevőkön segítek. Alkalmasint tükröt tartok elétek, hogy szembe tudjátok köpdösni magatokat. 12:50-nek van igaza, zöld kezet is kapott, remekül leírta a lényeget. DDesmond úgyszintén.
12:41, tudod ha valaki szereti a tejet, nem kell egy egész tehenet vennie hozzá. A többi ostobaságodat pedig piros kézzel honoráltam.
Na, jöhet a turbófeminista szüfrazsettek sonderkommandója hogy fújáltalánosás, büdösáltalánosítás, nemszabad :D Start!!!
24-es: első fail: A feminista nem szitokszó, főleg nem nekünk, mer még mindig tudjuk, hogy mit jelent.
második fail: Pont azért nem találkozol jobb nőkkel, mert elkerülnek az előítéletességed miatt. Ez egy ördögi kör. Ha kicsit jobb indulatú lennél velük, foglalkoznának veled, de így inkább szépen sunyiban lelép még az az 5% is, aki tényleg normális. Abban viszont egyetértek, hogy a nők nagy része human garbage.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!