Azok a fiúk akik itt látványosan utálják a nőket és minden alkalmat megragadnak, hogy gyalázzák őket, miért nem lesznek melegek?
a "nőket nem szeretni kell hanem dugni" :D sokan csalódottak azért teszik,de sok igazság van benne sajnos.Mert többségük olyan buta mint a fenyőfa.
És a nő olyan 30 fele lesz tényleg nő.Akkor lehet igazán tisztelni.vagy inkább 35 :D fene tudja pontosan.
14-es!
Én nem vagyok 30 akkor én most...fenyőfa vagyok..fenébe
De szeretem, amikor valaki egy mondásnak elhíresült hülyeséggel magyaráz meg valamit. : D A legtöbb ilyet idióták találták ki, csak a sok tudatlan meg elhiszi.
Amúgy azért, mert általánosítani és mást szidni a legkönnyebb. Az ilyen nőgyűlőlők nagy része rettenetesen buta.
nem mondtam h az vagy, mittudom h én hogy ki vagy :D
csak egy igazi nő mellet még a férfi is férfiasabb.ÉS ezt soha nem éreztem velem egykorúval :D meg pár évvel idősebbel se.Egyszerűbbek,lazábban vehetőek...kijátszhatóak.Nehéz komolynak lenni velük.Ez nem bántás.
ingyen ?:D hát akkor mulass jól velük.Manapság minden drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!