Hol lehet találni olyan férfit, aki művelt, olvasott?
én is ezt mondom, nyilvánvalóan kamukérdés, mert ma csak az a nő nem talál magának senkit, aki teljesen antiszociális. én is ismerek egy rakás ilyen férfit, mégis az a véleményük, hogy a nők nagyon buták, akiket eddig kifogtak.
az iskolázottságnak semmi köze az intelligenciához, mint ahogyan a könyvolvasástól sem lesz valaki értelmes.
ha te tényleg egy valós személy vagy, akkor gyorsan bújj ki az álomvilágodból, és tapasztald meg a valós életet.
ráadásul ha igénytelen vagy a külsődre, az nem mások hibája, hanem a tied.
# 60/61
neked mik a külső hátrányaid?
Nem igaz, hogy könyvtárba csak taták járnak.
Egy időben sokat tartózkodtam a FSZEK-ban, ahol volt elég alkalmam szemlélődni.
Rengeteg fiatalabb férfi is megfordult, a gimnazistáktól kezdve a 40-esekig (meg persze azon felül is). Volt mindenféle/fajta hím,
minden, mi csak szem-szájnak ingere.
A kis vidéki könyvtárban Mucsajb@sznádon talán tényleg nem valami élénk a forgalom, de ha pesti vagy, ez nem lehet kifogás, irány a FSZEK. :)
De az is egy opció, hogy felhagysz ezzel a sznob, álértelmiségi nyavajgással, és megtanulsz értékelni a kifinomult bezséden kívül más tulajdonságokat is, mert esetenként rengeteg csodálnivaló rejlik azokban a kevésbé olvasott emberkékben is, akiket te lenézel.
Még vmi:
kérlek bocsáss meg a helyenként magyartalan fogalmazásomért, a bosszantó szóismétléseimért és félreütéseimért, remélem nem romboltam vele tovább az emberiségbe vetett kevéske hitedet. :/
lehet hogy eretnek vagyok, de én nem igazán hiszek az ilyesmiben, szerintem megfelelő életvitellel szinte bárki elérheti az optimális(egészséges, nem csak "szép") testalkatot. ezt az bizonyítja, hogy amint kevés pénze lesz az embernek, le tud fogyni, szóval nem csak akarat kérdése, hanem stratégiáé is.
a nőknek általában nehezebb fogyni, de szerintem a jó edzéshez nem kell fitneszterem. sőt, a legtöbb fogyasztó munkához pont egyszerűbb dolgok kellenek, amik általában sok energiát égető kardio feladatok, megfelelő táplálkozás és pihenés.
az más dolog, hogy a gyakorlatban nem mind kivitelezhető.
kíváncsi vagyok milyen módszerekkel próbálkoztál, mert a legtöbben hiába tartanak be 5-6 szabályt, ha 1 dolgon elcsúszik minden
" ma csak az a nő nem talál magának senkit, aki teljesen antiszociális."
hát, ilyen kapitális hülyeséget is régen hallottam már :))) (l. 61. hsz.)
.
67 hsz.: abban neked teljesen igazad van, hogy az egészséges táplálkozás és a testmozgás jót tesz, de nem mindenkinél oldja meg az egészségügyi és megjelenési problémákat. Ártani viszont nem árt, és ha nem is old meg mindent, kétség kívül sokat javít :)
Nem értem, miért kéne minden nőnek anorexiásnak lenni. 60 kilóval is lehet egy 160 centis nő vonzó, akár egy "jó pasi" számára is.
Ha jól érzi magát a bőrében, minek kínozná magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!