Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet találni olyan...

Hol lehet találni olyan férfit, aki művelt, olvasott?

Figyelt kérdés
Én amióta tudok olvasni, azóta olvasok. Van egy kb. 1.000 kötetes "könyvtárunk" azt én már mindet elolvastam, van amit többször is. Hasonló beállítottságú férfit keresek, de nem találok. Olyat, aki szeret és tud is olvasni, érdekli a színház, művészetek, nemcsak a sportot nézi a tévében, hanem esetleg ismeretterjesztő csatornákat is. Elegem van már abból, hogy kínosan ügyeljek minden szavamra, amit mondok, mert nem biztos, hogy a másik megérti, mert nekem rengeteg szó jelentése teljesen evidens. Egy megtörtént példa: azt mondtam neki, hogy lóg a feje felett Damoklész kardja, erre visszakérdezett, hogy mi van. Meg be akarta mesélni nekem, hogy Haiti Európában van. Mivel szeretem a kiállításokat ott is próbálkoztam, de nem tudom mikor kellett volna mennem, mert volt amikor délelőtt mentem, volt amikor délután, volt amikor hétvégén, és mindig én voltam az egyetlen látogató. Szeretek színházba is járni, oda sem bérletet vettem, hogy mindig más embereket lássak. De azt mutatják a tapasztaltaim, hogy oda az emberek csak csoportosan járnak, és a csoportok olyan zártak, hogy nem állnak szóba senkivel. Volt, hogy a szünetben odamentem valakihez beszélgetni, de alig várta, hogy visszajönnek a többiek és megszabadulhasson tőlem. Nagy ritkán szoktam járni könyvtárba is, mert aki szeret olvasni, az ugye nem biztos, hogy meg is veszi a könyvet. Tapasztalat: olyan nyugdíjasok járnak oda, akiknek nincs pénzük előfizetni a kedvenc újságjukra, így ott olvassák el, vagy diákok a kötelező olvasmányokért mennek oda. Nem erőltettem az ismerkedést, de azért a kínálkozó alkalmakat próbáltam kihasználni. Hát nem sok volt belőlük. Munkahelyen nem tudok ismerkedni, mert tilos. Ha valakik onnan együtt járnak, akkor valamelyiküknek fel kell mondani, ez a szabály. Az internetet egyszer próbáltam, oda is beírtam érdeklődési körnek az itt felsoroltakat, de mivel 3 hónap alatt sem kaptam egy levelet sem, nem foglalkoztam tovább vele. Szerintetek hogyan tovább? Vagy mit rontottam el? Illetve, aki talált ilyen férfit, az hol találta? 33/N

2012. ápr. 9. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:

én is ezt mondom, nyilvánvalóan kamukérdés, mert ma csak az a nő nem talál magának senkit, aki teljesen antiszociális. én is ismerek egy rakás ilyen férfit, mégis az a véleményük, hogy a nők nagyon buták, akiket eddig kifogtak.

az iskolázottságnak semmi köze az intelligenciához, mint ahogyan a könyvolvasástól sem lesz valaki értelmes.

ha te tényleg egy valós személy vagy, akkor gyorsan bújj ki az álomvilágodból, és tapasztald meg a valós életet.

ráadásul ha igénytelen vagy a külsődre, az nem mások hibája, hanem a tied.

2012. ápr. 9. 13:33
 62/83 anonim ***** válasza:

# 60/61

neked mik a külső hátrányaid?

2012. ápr. 9. 13:55
 63/83 anonim ***** válasza:
Nem hátrányt írt, hanem adottságot. A kettő nem ugyanaz!
2012. ápr. 9. 14:16
 64/83 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy könyvtárba csak taták járnak.

Egy időben sokat tartózkodtam a FSZEK-ban, ahol volt elég alkalmam szemlélődni.

Rengeteg fiatalabb férfi is megfordult, a gimnazistáktól kezdve a 40-esekig (meg persze azon felül is). Volt mindenféle/fajta hím,

minden, mi csak szem-szájnak ingere.

A kis vidéki könyvtárban Mucsajb@sznádon talán tényleg nem valami élénk a forgalom, de ha pesti vagy, ez nem lehet kifogás, irány a FSZEK. :)

De az is egy opció, hogy felhagysz ezzel a sznob, álértelmiségi nyavajgással, és megtanulsz értékelni a kifinomult bezséden kívül más tulajdonságokat is, mert esetenként rengeteg csodálnivaló rejlik azokban a kevésbé olvasott emberkékben is, akiket te lenézel.

2012. ápr. 9. 14:34
 65/83 anonim ***** válasza:

Még vmi:

kérlek bocsáss meg a helyenként magyartalan fogalmazásomért, a bosszantó szóismétléseimért és félreütéseimért, remélem nem romboltam vele tovább az emberiségbe vetett kevéske hitedet. :/

2012. ápr. 9. 14:37
 66/83 anonim ***** válasza:
60-as vagyok: elsősorban a súlyom és az alakom (a 159 centimhez akkor sem tudtam 60 kiló alá menni, amikor naponta jártam fitneszterembe spéci edzéstervvel több évig meg alig ettem valamit), de egyébként sem vagyok egy szép lány... de megtanultam ezzel élni, és azt is, hogy nyilván nem lehetnek ezekből adódóan sem baromi magas elvárásaim a férfiak felé, ha nem egyedül akarok meghalni :D.
2012. ápr. 9. 15:03
 67/83 anonim ***** válasza:

lehet hogy eretnek vagyok, de én nem igazán hiszek az ilyesmiben, szerintem megfelelő életvitellel szinte bárki elérheti az optimális(egészséges, nem csak "szép") testalkatot. ezt az bizonyítja, hogy amint kevés pénze lesz az embernek, le tud fogyni, szóval nem csak akarat kérdése, hanem stratégiáé is.

a nőknek általában nehezebb fogyni, de szerintem a jó edzéshez nem kell fitneszterem. sőt, a legtöbb fogyasztó munkához pont egyszerűbb dolgok kellenek, amik általában sok energiát égető kardio feladatok, megfelelő táplálkozás és pihenés.

az más dolog, hogy a gyakorlatban nem mind kivitelezhető.

kíváncsi vagyok milyen módszerekkel próbálkoztál, mert a legtöbben hiába tartanak be 5-6 szabályt, ha 1 dolgon elcsúszik minden

2012. ápr. 9. 17:31
 68/83 anonim ***** válasza:

" ma csak az a nő nem talál magának senkit, aki teljesen antiszociális."

hát, ilyen kapitális hülyeséget is régen hallottam már :))) (l. 61. hsz.)

.

67 hsz.: abban neked teljesen igazad van, hogy az egészséges táplálkozás és a testmozgás jót tesz, de nem mindenkinél oldja meg az egészségügyi és megjelenési problémákat. Ártani viszont nem árt, és ha nem is old meg mindent, kétség kívül sokat javít :)

2012. ápr. 9. 17:58
 69/83 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kéne minden nőnek anorexiásnak lenni. 60 kilóval is lehet egy 160 centis nő vonzó, akár egy "jó pasi" számára is.

Ha jól érzi magát a bőrében, minek kínozná magát?

2012. ápr. 9. 18:01
 70/83 anonim ***** válasza:
Ne hidd azt, hogy te futsz utánuk, hisz nem véletlen társkereső az oldal neve. A mai világban meg már édesmindegy, hogy ki kezdeményez, nem néznek le senkit azért, ha a nő kezd el érdeklődni.
2012. ápr. 9. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!