Hol lehet találni olyan férfit, aki művelt, olvasott?
Ne haragudj, de előttem sem a kimagasló műveltséged, sem az átlag feletti szókincsed nem csillant meg az írásod alapján.
Egy átlagos, értelmes lánynak tűnsz, némi önértékelési zavarral.
Annyiban különbözöl más lányoktól, hogy nem diszkóba jársz pasira vadászni, hanem színházba meg kiállításra.
"Két "szuper művelt" férjem volt, de nem mentem velük sokra."
:DDDD
Ez aranyos volt :DDD Hát, igen, ez egy típus, és sokszor tényleg nem használható :DDD
Egy átlagos, értelmes lánynak tűnsz, némi önértékelési zavarral.
Köszönöm. Lehet, hogy igazad van, sőt, biztos. De talán nem csoda, hogy önértékelési zavarom van. Hiszen még senki sem értékelt igazán az életben. Lehet, hogy nem vagyok olyan hűde nagyon intelligens, de azok, akikhez volt szerencsém, azok még ezt a színvonalat is képtelenek voltak teljesíteni.
Ja, és vékony soha, még általánosban sem voltam. Úgyhogy ha ez az oka annak, hogy nem kaptam választ a társkeresőn, akkor legalább most már ezt is tudom. Mindig is volt rajtam felesleg, de csak azért, hogy végre választ kapjak, nem fogok fogyókúrázni, nekem így tökéletesen megfelel. Ha másnak nem, akkor így járt.
Valaki írta, hogy kellene a külön élmények. Ebben teljesen igaza van, de az, hogy sehová sem jön el velem. "Mert hát ő ilyen helyekre nem fog járni." Ez nálam kizáró ok.
"Borzasztó beképzelt vagy, már ne is haragudj."
Nem haragszom. De mint írtam, szerintem igenis legyen nagyra az ember azzal, amije van. Már ha van neki valamije. És legyen a férfi is beképzelt arra, amije van. De ha nincs semmije, akkor nem akarjon nagynak látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!