Azt gondolja azért fogok találni munkát mert 1 hónapig szakít velem? Nem értem ezt a jót tét lelket? Azt gondolja gátol engem? Más lehet a dologba?
ma 23:15
na jó de mire kifogás?szerinted mire lehet kifogás?
Volna abban logika, hogy ő gátol Téged a munkakeresésben (pl. sok időt töltötök együtt vagy valami)?
Mert ha nem, akkor tényleg inkább kifogásnak tűnik... Én el sem tudom képzelni, hogy ha szeretek valakit, akkor azt mondjam neki, hogy egy hónap szünet. (Főleg, amikor olyan helyzetben van, ami azért megviseli az embert - lásd munkát keresel). A kapcsolatotok rendben van?
ma 23:20
Sok időt együtt???Nem!!Semmi ilyenről nincs szó!Éppen ez az hogy van olyan hogy 1 hétig nem látjuk egymást...
Én csináltam már ilyet. Az ex-pasim iszonyat sz.ar helyen dolgozott, alig láttam, éhbérért. Sokat vitáztunk, mondtam, hogy nekem ez nem jó: alig látom, és anyagilag sem jutunk egyről a kettőre (önálló életkezdés). Semmit nem tett azért, hogy jobb állást találjon.
Közöltem vele, hogy tartunk egy hónap szünetet, azalatt ha látom, hogy legalább megpróbálja, akkor oké. Én akkor úgy éreztem magam, hogy a pasim egy lúzer, ha minden így marad, akkor nem akarom azt a kapcsolatot.
Lehet, hogy a bnőd is így érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!