Honnan tudhatom és vehetem észre hogy egy nő/lány csak ugró deszkának használ a felnőtté váláshoz vagy esetleg tényleg komolyan gondolja velem?
Nehéz erre általánosságban választ adni. Talán ha pár dolgot elmondanál Rólatok, akkor jobban tudnánk segíteni.
De legjobban az ember az ilyesmit érzi.
Megpróbálom, de így tényleg nehéz:
- ha élvezi, hogy meghívod, ide-oda-amoda, de nem akar hosszabb időt Nálad tölteni, pl. hétvégén nem marad ott veled
- nem érdeklik a rokonaid
Pár infó tényleg kéne, lehetetlenség megfejteni.
Bizonytalanság miben nyilvánul meg. (nekem is volt ilyen "bizonytalan", csak pasiban és utólag derült ki az ok)
Ebben az esetben könnyű felmérni azt, hogy komolyan gondolja-e. 1 év az pont annyi idő, hogy ilyenkor van a csúcson egy kapcsolat. Már, ha jó irányba halad.
Egy nő részéről azt jelenti, hogy élete párját látja a jelenlegiben. Mindenképp esküvőben, gyerekekben (utóbbit még azért lehet, hogy nem emlegeti, nem is kell feszegetni, mert elrémisztheti). ha nem éltek még együtt, akkor az összeköltözés gondolatát mindenképp felvethetnéd (persze csak ha te is akarod), ha komolyan gondolja, vevő lesz rá.
Nem hinném, hogy ugródeszka lennél, akkor már szerintem ment volna korábban.
Aztán persze minden nő máshogy működik. De az átlagos valahogy így.
Viszont megint az, hogy mit mond és mit gondol, nehéz megfejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!