Honnan tudhatom és vehetem észre hogy egy nő/lány csak ugró deszkának használ a felnőtté váláshoz vagy esetleg tényleg komolyan gondolja velem?
Szerintem ha te egy év után ezt hiszed, kezeltesd magad, mert ülözési mániád van.
Ha meg azt hiszed, hogy csak két lehetőség van, az ugródeszka meg az örök szerelem, akkor nagyon tévedsz.
Simán tönkremehet, kifulladhat egy kapcsolat, 1, 5, 10, 20 év után is. Ha már 1 év után azt méricskéled, ki mennyit tesz a kapcsolatba, és ez nő vagy csökkent, az nagyon nagy baj. Ha nekem állandóan "bizonyítanom" kellene, visítva menekülnék. Könnyű ebbe belefáradni.
Mi lenne, ha inkább arra koncentrálnál, hogy jól érezzétek magatokat együtt, nem arra, ki mennyit tesz a kapcsolatba és milyen paranoiás gondolataid vannak.
Tényleg az van,hogy nehéz megválaszolni, mert:
- vagy ok nélkül parázol ezen és azt érzi a barátnőd
- vagy tényleg valami van, csak még kimondatlanok a dolgok
Ha ezekről beszélsz neki, az semmiképp se ciki és legalább valahova lendítene titeket. Én ezt javaslom, beszélgetést. Nem rátámadósan, csak elmondani, hogy miért aggódsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!