Hol lehet találni olyan férfit, aki művelt, olvasott?
Én egy munkavacsorán ismertem meg a páromat, akire teljesen ráillik a leírásod. Nem munkatárs volt, de a munkahelyeink közös projektje miatt mindketten részt vettünk a vacsorán, és így ismerkedtünk meg.
Szerintem túlságosan rágörcsölsz. Nem lehet egyből műveltségi tesztet íratni minden pasival. Legyenek igényeid, nyilván, nekem is vannak/voltak, de kicsit azért lazíthatsz...egyébként ajánlom a könyves közösségi oldalt, a moly.hu-t, sok találkozót rendeznek, nem egy társkereső oldal, de ki tudja, kivel hoz össze a sors.
Ahogyan ezt leírtad a nagynéném jutott eszembe rólad, aki szintén egy nagyon olvasott, tanult, intelligens nő. Neki sincs kapcsolata, de nyugodj meg, egészen más miatt. :D
Ő elszokott járni egyiptológusok előadására például. Sok ismerőst szerzett onnan. Nézz körül az interneten, hátha vannak időről-időre olyan előadások, kiállítások amik érdekelnek, és lehet, hogy megismersz ott egy ilyen férfit. Nem tudom milyen az anyagi helyzeted, de ha megteheted utazgass, vagy teniszezz.
Lehetséges az is, hogy túlságosan "rágörcsölsz" a párkeresésre. Nekem az a tapasztalatom, hogy akkor történik meg a "csoda", amikor nem is számítasz rá. :)
Párom ilyen,bár könyvet is gépen olvas egy ideje,szinházbérlettel lep meg,kiöltözős helyekre visz,teljesen önszántából.
Hamarabb kiolvassa a könyveket mint én.
(hozzátéve,hogy mindezt ugy hgy marad rám bőven ideje,és szó nélkül megcsinálja a házimunkát)
Hol leltem rá? Melóhelyen. Szerencsére nálunk csak a főnök-beosztott kapcsolat tiltott,mi ugyanolyan besoztásban vagyunk egy irodában.
Bár ha ezen múlt volna,egy ilyen férfi miatt simán felmondok :D
Kitartás,vannak még páran.
Bár kevés aki egyszerre jóképű és olvasott,művelt is. Én találtam egy ilyen férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!