Hol lehet találni olyan férfit, aki művelt, olvasott?
11:34 vagyok.
Közben olvasom a többieket,de nem értik meg.
Nekem is volt nem egy olyan kezdődő kapcsolatom,ahol visitani tudtam volna,amikor csak egy 10 soros hirt olvasok,elkezdi a pasi is velem olvasni,de mire végigolvassa,addigra én már a mellette futó reklámok szövegét is megtanulom.De olyan is volt aki ismerkedés,menjünk moziba x akciófilm,lövik halomra egymást,mondom rendben,kompromisszum,de következő randin szinház (nem,nem opera,csak valami könnyed nevetős előadás),erre inkább moziba se,ő ki nem öltözik.
Az ilyenekkel nem bonyolódtam bele a dolgokba,hosszú távon úgyis kitettem volna.
Ettől még nem leszel különleges vagy érdekes személyiség
Ez igaz, de van szókincsem. És talán elvárhatom a másiktól, hogy neki is legyen. Ebből nem tudok visszavenni. A különböző szólások, kifejezések jönnek maguktól, és nem akarok minden szót magyarázgatni.
Az írod, hogy nem marad más, csak az internet. Akkor ennyi volt, mert én ott többet nem próbálkozok, elég volt a csalódásokból. Amúgy volt fent fénykép. De akit csak a fénykép érdekel, az nem komoly jelentkező.
11-39
Pontosan ezek őrjítenek meg engem is. És ezt nem tudom hosszútávon elviselni, akármilyen is más téren az illető.
„11:34 vagyok.
Közben olvasom a többieket,de nem értik meg.
Nekem is volt nem egy olyan kezdődő kapcsolatom,ahol visitani tudtam volna,amikor csak egy 10 soros hirt olvasok,elkezdi a pasi is velem olvasni,de mire végigolvassa,addigra én már a mellette futó reklámok szövegét is megtanulom.De olyan is volt aki ismerkedés,menjünk moziba x akciófilm,lövik halomra egymást,mondom rendben,kompromisszum,de következő randin szinház (nem,nem opera,csak valami könnyed nevetős előadás),erre inkább moziba se,ő ki nem öltözik.
Az ilyenekkel nem bonyolódtam bele a dolgokba,hosszú távon úgyis kitettem volna.”
Ja, mi nem értjük meg. A kérdezőnek először el kéne gondolkodni, mert annyira nagyra van a hihetetlen műveltségével. Egyébként miért kell nektek művelt férfi? Az oké, hogy tájékozódjon és Európa térképen keresse Argentínát, de ti a nap 24 órájában szépirodalomról és régészetről akartok diskurálni, vagy mi? Arról nem is beszélve,h leírod, h nehéz jóképű és művelt férfit találni,. Ja, mert a magyar nők szerint a férfiak kb. 20%-a jóképű, ilyen igényekkel tényleg rohadt nehéz lehet. Egyébként érdekes, van jó pár helyesírási hibád, de gondolom, neked is 10 nyelven beszélő jóképű régész kell. Arról nem beszélve, hogy a kérdező műveltségről ír, te meg amit leírtál, annak nem sok köze van ehhez, ez intelligencia kérdése inkább. Talán először el kéne gondolkodni hölgyeim, aztán siránkozni, hogy nincsenek művelt férfiak.
A kérdezőnek először el kéne gondolkodni, mert annyira nagyra van a hihetetlen műveltségével.
Jelentem, én szoktam gondolkodni. De akkor sem értem, hogy mit akarsz. Amúgy miért ne lehetne nagyra az ember, azzal amije van. Aki szép, az azzal, aki művelt az azzal. Na, szerinted?
Nem valószínű, hogy ronda, és igénytelen lennék, mert azoknak akad először jóképű barátjuk. Nekem meg olyanom sosem volt. Igaz, többre értékelem azt, amit a fejében van. Nem a csomagolásba szoktam beleszeretni.
11-45
Örülök a szerencsédnek, és egy kicsit irigyellek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!