Hol lehet találni olyan férfit, aki művelt, olvasott?
1000 könyvre én nem vágnék fel, nem olyan sok az. A színház pedig mindig irritált, kevés jó előadást láttam, nem attól lesz valaki műveltség aranyszobra. Az ismeretterjesztő csatornák nagy részén áltudományos szemét megy.
Figyelj, próbálj meg kompromisszumot kötni, mert nehezen fogsz párt találni.:/
Ha kiszemelted nem jár színházba, de másképp amúgy megfelelne, akkor próbáld meg úgy elfogadni, és barátnőiddel lebonyolítani a színházba-járást.
"Mert nem szabad magad sem alulértékelni, sem túlbecsülni."
Az a legnehezebb.
"A példád alapján NAGYON buta embert fogtál ki akkor, mert SEMMIT nem kell elolvasni Damoklész kardjának ismeretéhez; én világosan emlékszem, hogy általánosban töri órán mesélt róla a tanár néni."
Így van, még arra sem emlékezett, hogy általánosban mit tanultak, mintha nem is járt volna iskolába.
"Azt kell olvasnia, amit te szeretsz, van egy "ajánlott irodalom" listád? Vagy mondjuk Harry Potter-t is olvashat?"
Nincs listám. Azt olvas, amit akar. Csak tudjon folyékonyan olvasni.
"Azért néha beszélhet filmekről?"
Én is szeretem a filmeket. Az már elég lenne, ha nemcsak fociról tudna beszélni. Mert az sajnos nagy hibám, hogy nem érdekel a foci.
A kérdés kamu csak egy uszítás a férfiak ellen. Vagy csak direkt nálad hülyébb férfiakat kerestél. Másrészt ki nem sz*rja le a művészeteket? Azt hiszed ha perfekt vagy belőle akkor művelt vagy értelmes vagy? Mekkora egy sznob.
Mikor volt a várnai csata? Mi a Hubble-állandó? Mik a kvarkok? Fogadjunk hogy te mindet tudsz. Talán egy kicsit az arcból kellene vissza venni.
"Ahhoz, hogy egy egyetemet el tudj végezni, azért ahhoz kell az alapműveltség."
És itt árultad el magad. Semmi köze az alapműveltségnek az egyetemhez. Nekem a legtöbb tanárom mondta, hogy menjek egyetemre, mert magas az IQ-m - aminek szintén nincs köze az alapműveltséghez - , olyan az agyam, mint egy szivacs, de nem akartam, mert ami engem érdekelt, azt nem tanították egyetemen.
Úgyhogy rosszak a szűrőid.
"Úgyhogy rosszak a szűrőid."
Oké. Mik a jó szűrők?
Mert eddig azt hittem, hogy az alapműveltség elvárható mindenkitől, de ha nem, akkor várom, mik a jó szűrők?
Íjj, van egy rossz hírem: már 6 éve az enyém. (társkereső oldalról)
Szerintem hamar feladtad a netes társkeresést, nem csak azt kell várni, hogy mikor ír egy férfi, te is nézelődj, írj rájuk, beszélgess velük, sok minden kiderülhet!
Ajánlom, hogy több oldalra is járj, ha van közösségi adatlapod, akkor ott is vannak ilyen-olyan klubok, csoportok ahova lehet csatlakozni, hátha ott megismersz valakit! (network, myvip, iwiw, facebook, satöbbi)
Azonkívül picit nem baj, ha lejjebb adsz az elvárásaidból, mert nem biztos, hogy minden érdekelni fogja a másikat, mint téged!
"nem csak azt kell várni, hogy mikor ír egy férfi, te is nézelődj, írj rájuk,"
Ez jó ölet, csak eddig nem tudtam megvalósítani. Valahogy úgy érzem, mintha én futnék utánuk. Tudom, hogy ez nem így van, de ezt érzem, és nem tudtam még legyőzni ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!