Hol lehet találni olyan férfit, aki művelt, olvasott?
Hát, látod, a kutya itt van elásva: "Mindig is volt rajtam felesleg, de csak azért, hogy végre választ kapjak, nem fogok fogyókúrázni, nekem így tökéletesen megfelel. Ha másnak nem, akkor így járt."
Te mások elé gátakat raksz, ugorja át, és mindenben feleljen meg a te elképzeléseidnek, te viszont folyamatosan azt kommunikálod, hogy te úgy vagy jó, ahogy vagy, és teszel magasról, ha vkinek ez nem tetszik.
Ez a kettő így elég ellentmondásos. Legalább az egyikkel fel kéne adnod. Vagy legyél másokkal elfogadóbb, vagy legyél hajlandó magadon változtatni (és hogy ne legyen félreérthető: NEM a súlyodról beszélek, hanem ÁLTALÁBAN).
# 22
Légyszi ne általánosíts...nem mindenki veszi kilóra embertársait.
Kérdező, minden kritériumodnak nem fog megfelelni senki, több művelt, olvasott ismerőöm kiállhatatlan emberke.
Másik. Az én barátnőm is művelt, olvasott, világlátott festőművésznő-náluk a szülői házban nem ezer, hanem kb. 4-5 ezer könyvel rendelkező olvasószobájuk van, mégsem kérkedik ezzel. Mégis engem választott, egyszerű villamosmérnököt, aki néha képes kimozdulni, egy-egy kiállításra.
"Nem haragszom. De mint írtam, szerintem igenis legyen nagyra az ember azzal, amije van. Már ha van neki valamije. És legyen a férfi is beképzelt arra, amije van. De ha nincs semmije, akkor nem akarjon nagynak látszani."
De neked csak az a valami, ha 1000 könyvet olvas, meg hetente kiállításokra járna. Közben meg lehet, hogy nagyon jó fizikából, vagy akármi másból, figyelmes, kedves, jó ember. Más szerint meg a te olvasottságod semmi. Ezen gondolkozz el.
9 és 11-es válaszoló vagyok
15-ösnek: Lehet te gépeléskor figyelsz hogy a betűk jó sorrendben legyenek,de én nem mindig.De ez ne helyesírási hiba.ahogy azt se venném annak hogy a hosszu i-t nem keresgetem mindig az angol billentyűzetemen.
Nem ezen múlik a műveltség.
Mert nem szabad magad sem alulértékelni, sem túlbecsülni.
Egyébként nem tudom, hogy végül is mit szeretnél. A példád alapján NAGYON buta embert fogtál ki akkor, mert SEMMIT nem kell elolvasni Damoklész kardjának ismeretéhez; én világosan emlékszem, hogy általánosban töri órán mesélt róla a tanár néni.
Azt kell olvasnia, amit te szeretsz, van egy "ajánlott irodalom" listád? Vagy mondjuk Harry Potter-t is olvashat?
Azért néha beszélhet filmekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!