Hogy segítsek neki innen messziröl munkát találni?
Na munkát nem fogsz tudni csak úgy találni. Gondolom ők is keresnek (szép család vagytok, irónia nélkül).
Esetleg feléd nem tudnál a férjnek munkát találni? Szükséghelyzetben nem számít a távolság!
a párja rokkant nyugdíjas,úgyhogy lehetünk szép család.
egy elektromos fütötestük van az is egy szobára
Pontosan így értettem, hogy szép család. A férj küzd, nem pedig lelép, amire volt már példa a történelemben, te sem jódolgodban csücsülsz, hanem segíteni akarsz. Ez szép és követendő!
Amúgy gondolom nem jó dolgában csinálja ezt, hanem mert nincs jobb lehetőség.
Ilyenkor akadok ki hogy eladtam a teakályhát. Hülye voltam :(
Küld nekik valamennyi pénzt, rendelj nekik fát, szenet, és egy kályhát mindenestől, akár fizess egy szerelőnek hogy szerelje be nekik. Átutalással tudnád rendezni.
Elektromos hősugárzó sem rossz, de iszonyú sokat fogyaszt. A villanyt ki fogják tudni fizetni? Vagy ha az marad, akkor arra küldesz majd pénzt havonta.
Küldhetsz nekik élelmiszereket is, ha van rá lehetőség. Vagy valamilyen étkezési jegyet.
Állást te biztos nem tudnál valamit intézni neki ott kint? Esetleg valami magyarországi kapcsolat, régi kapcsolat?
De azért szép dolog hogy segíteni akarsz, de tényleg tedd is meg!!! És soha ne kiabáld rájuk. Csak akkor tedd ha tényleg önzetlenül és viszonzás visszavárása nélkül teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!