Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segitsek a barátnõ...

Hogyan segitsek a barátnõmnek?

Figyelt kérdés
1baràtnõm teherbe esett a vôlegényétôl, nagyon kètségbe van esvel, de ugy vettem èszre, h rà nem nagyon szàmithat, mivel a fiú azt mondta, h bàrhogy is dönt vagy megtartsa vagy nem õ tàmogatja. Hogyan segithetnèk neki? Mit mondjak neki?
2011. nov. 24. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag ne nagyon mondj neki semmit,hisz ezt teljesen neki kell eldöntenie,de bárhogy dönt,te állj mellette!!!

Mellesleg érdekes vőlegény lehet...!

2011. nov. 24. 18:18
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Csakis a baràtnõdre és a völegényére tartozna. Ugy làtszik a baràtja rà hagyja a döntést.Te csak légy mellette, semmilyen véleményt ne mondjàl, nehogy majd te legyél az oka bàrmit is mondanàl.
2011. nov. 24. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag itt hol a probléma?

a váratlanság jellege?

Vagy fiatalok a szülők?

2011. nov. 24. 18:21
 4/12 A kérdező kommentje:

Ott a problèma, h nem fogja fel, h mi van vele és azt hiszi h egy gomb nyomásra meg oldódik minden. Nem akarom én rà erôltetni a vèlemènyem, csak elôször meg örült neki, mondta,h megtartsa, aztàn meg nem. Meg abba a hitben van, h kap egy inyekciòt oszt minden meg van oldva.

A võlegényérôl meg nem is mondok màr semmit, egy f@sz oszt kèsz.

2011. nov. 24. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Kísérd el a védőnőhöz,beszélgessenek el,hátha ott felfogja,hogy mi a helyzet,és el tudja dönteni, hogy mit is szeretne-hisz gondolkodásra azért nincs olyan sok idő.
2011. nov. 24. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi a kérdés. Azt mondja a srác, hogy a lány bárhogy dönt, támogatja. Nem ez az ideális eset? Ha nem kell a gyerek, az a baj, ha akarja, de a csaj nem, akkor az. Most végre azt mondja valaki, hogy támogatja a lányt, akárhogy dönt.
2011. nov. 24. 18:34
 7/12 A kérdező kommentje:

Ez a bàrhogy is dönt tàmogatja ugy hangzott tôle, h tàmogatlak de azèrt inkàbb nem kell gyerek.

Anyukàm vèdônô, mondtam a lànynak, h ha akar akkor vele nyugodtan beszèlhet ô elmondja neki mi a teendô ijen esetekben, azt mondta mèg meg gondolja. Szal nem tudom.

2011. nov. 24. 18:44
 8/12 xStefix ***** válasza:
42%
Mutasd meg neki a Néma sikoly c. filmet. Ha a barátnődben van bármennyi érzés, hatnia kell rá....
2011. nov. 24. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
23%

jaj ennek a sikolynak semmi értelme

de most nem értem a fiú támogatja vagy sem???????????

ugy vettem èszre, h rà nem nagyon szàmithat, mivel a fiú azt mondta, h bàrhogy is dönt vagy megtartsa vagy nem õ tàmogatja

2011. nov. 24. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha valaki el akarja vetetni, igazán el, akkor azzal lehet nézetni bármit, akkor is megteszi. Legfeljebb iszonyat lelkiismeret furdalása lesz. Nem szabad senkit sem befolyásolni. Döntsön, ahogy akar, de ezt a fiúval kell megbeszélnie.
2011. nov. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!