Hogyan segitsek a barátnõmnek?
Gyakorlatilag ne nagyon mondj neki semmit,hisz ezt teljesen neki kell eldöntenie,de bárhogy dönt,te állj mellette!!!
Mellesleg érdekes vőlegény lehet...!
gyakorlatilag itt hol a probléma?
a váratlanság jellege?
Vagy fiatalok a szülők?
Ott a problèma, h nem fogja fel, h mi van vele és azt hiszi h egy gomb nyomásra meg oldódik minden. Nem akarom én rà erôltetni a vèlemènyem, csak elôször meg örült neki, mondta,h megtartsa, aztàn meg nem. Meg abba a hitben van, h kap egy inyekciòt oszt minden meg van oldva.
A võlegényérôl meg nem is mondok màr semmit, egy f@sz oszt kèsz.
Ez a bàrhogy is dönt tàmogatja ugy hangzott tôle, h tàmogatlak de azèrt inkàbb nem kell gyerek.
Anyukàm vèdônô, mondtam a lànynak, h ha akar akkor vele nyugodtan beszèlhet ô elmondja neki mi a teendô ijen esetekben, azt mondta mèg meg gondolja. Szal nem tudom.
jaj ennek a sikolynak semmi értelme
de most nem értem a fiú támogatja vagy sem???????????
ugy vettem èszre, h rà nem nagyon szàmithat, mivel a fiú azt mondta, h bàrhogy is dönt vagy megtartsa vagy nem õ tàmogatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!