Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/130 anonim ***** válasza:

Akkor először is jobbulást Neked! :)

Na látod ez is egy pozitívum, hogy szeretsz beszélgetni! Engem halálra tud idegesíteni, ha egy pasi nem beszél és úgy kell mindent belőle kihúzni. És ezt sokan gondolják ám így! Főleg ha még értelmesen is tud valaki beszélni! :)

2013. ápr. 13. 10:15
 52/130 anonim ***** válasza:

Ó szegényem, jobbulást!

Hát igen... a buta emberektől falnak megyek én is... Nincs annál kiábrándítóbb, amikor egy srác nem bír normálisan beszélni. De te intelligens vagy és ez jó! :) Hidd el, ha összeakadsz egy normális lánnyal, nem lesz gond, jön minden magától. :)

Viszont, ahogy írsz erről a lány barátodról... kicsit többet érzel iránta, mint barátság, nem igaz? Tudom, tudom, nem kezdesz ki vele, hisz írtad, hogy a párja nagyon jó barátod. Ez így helyes. De van egy olyan érzésem, hogy hozzá nagyon hasonló lányt keresel.

2013. ápr. 13. 10:28
 53/130 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Eddig még nem nagyon megy!:(

Nos igyekszem intelligensen kommunikálni. Hm. Ez majd csak egy 'randevún' fog kiderülni, hogy mennyire leszek zavarban és tudok majd megszólalni.:D Minden esetre igyekezni fogok.:)

Az lehet.. Ilyen szép lány még sosem volt a közelemben. Viszont Ő is elég furi néha. Engedi, hogy becézgessem, bókoljak Neki.. Meg mindig Ő kérdezi, hogy szép e. Pedig tudja a választ.:)

2013. ápr. 13. 10:45
 54/130 anonim ***** válasza:
Mondjuk személy szerint én sose mertem ilyet kérdezni egy srác barátomtól sem, hogy szép vagyok e :D Szegénynek ha nem vagyok az esete, és bele rángatom egy ilyen kérdésbe...nem tudja, hogy hazudjon, vagy megsértsen :D Meg ha tetszem neki úgy is mondja, eddig is így volt. Meg nem tudom, de baráttól?! Hol érdekel az engem, hogy tetszem e egy barátomnak, főleg ha van párom? Én a páromnak akarok csak tetszeni :) Ne félj, tőle megkérdezem, hogy "szerinted fogynom kéne? Vagy mire gyúrjak rá?":D Akkor lehet, hogy Te sem vagy közömbös a számára... De ebbe inkább ne menjünk bele.
2013. ápr. 13. 10:53
 55/130 anonim ***** válasza:

Egyet értek kedves előző. :)

Nekem is mindig fiú barátaim voltak, de soha meg nem kérdeztem volna tőlük ilyet. Mondjuk vannak olyan lányok, akik ezt még a lány barátaiktól is megkérdezik, de leírás alapján ő nem olyan aki ilyet csinálna. :) Lehet, hogy ő is többet érez irántad, mint barátságot.

2013. ápr. 13. 11:02
 56/130 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle. Azt mondta így vagyok jó!

Nekem is megfordult ez a fejemben, de így Én érzem magam hülyén!:S Teljesen meg vagyok zavarodva..

De tegyük fel.. Mi van ha csak félre értem a jeleket? Mint ahogy eddig is? Volt egy lány aki nagyon is hasonlított rám, egy volt a gondolkodásmódunk, el jött párszor találkozni, és még sem lett semmi.. Pedig ebből arra mertem következtetni, hogy esetleg lehet valami, de mégsem. Már lassan nem is tudom mire szabad gondolnom, vagy mire nem...

2013. ápr. 13. 11:13
 57/130 anonim ***** válasza:
Hát ez szerintem tök egyértelmű, de mint már beszéltünk házinyúlra nem lövünk. Ez nem épp a legideálisabb helyzet... Nem tudom mit csinálnék a helyedben. :/ A lánynak kéne eldönteni mit akar, mondjuk, lehet, hogy rákérdeznék nála a helyedben.
2013. ápr. 13. 11:24
 58/130 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez elég nehéz szituáció. Tényleg nem tudhatod 100%-osan, hogy mit érez irántad. Rákérdezni sem tudsz, mert ilyen jóban vagy vele és a párjával is. Szerintem egy ilyen kérdés, akár tönkre is tehetné a barátságotokat. De inkább ne is akard tudni! Rosszabb lenne, ha biztosan tudnád, hogy bejössz neki, de mégsem jöhettek össze, mert ugye a barátod párja. Bár szerintem is egyértelmű, a helyzet, hogy bejössz neki :)
2013. ápr. 13. 11:28
 59/130 A kérdező kommentje:

Na igen.. Látod?! Ez is csak Velem történhet meg!:/

Én sem tudom mihez kezdjek.. Nem olyan vagyok, hogy tönkre tegyek egy kapcsolatot. Valahogy éreztem, hogy egyértelműek a jelek..:S:S Csak mindig próbáltam valami ésszerű magyarázatot találni rá.

2013. ápr. 13. 11:33
 60/130 anonim ***** válasza:

:/ Mással is megesik nem csak veled.

Szerintem meg jobb lenne, ha megbeszélnétek. Hogy akkor legalább tartsátok picit a távolságot, ne ölelgessétek puszilgassátok egymást.

Én mondjuk rákérdeznék, hogy "Mostanában minden rendben veletek?" Mármint a párjával... Meg megmondanám, hogy tudod, hogy ez így nem mehet tovább... a párod nagyon jó barátom, nem szeretnék viszályt. Valamit ki kéne erre találni.

2013. ápr. 13. 11:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!