Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/130 A kérdező kommentje:

De igen! :D

Nem szeretnék az lenni!XD

És valóban messze laksz..:D Viszont ott van Hódmezővásárhely. Angolul? Beaverfieldmarketplace.XD

2013. ápr. 13. 14:06
 92/130 anonim ***** válasza:
Beaverfieldmarketplace ez jó XD Szoktam oda átjárni :) Anyukám elrángatott vásárolni, a bevásárló központban is milyen emberek vannak tejóég! XD
2013. ápr. 13. 16:16
 93/130 A kérdező kommentje:
Van még pár fárasztó viccöm!:P :D Na milyenek? Ne kímélj..:D XD
2013. ápr. 13. 17:25
 94/130 anonim ***** válasza:

Na a fárasztó viccek azok jöhetnek XD

Hát ott volt az összes zselézett meg melírozott hajú, rózsaszín pólós, agyon szoláriumozott "férfi", a sok plázap*csa, meg az antiszociális id*óták... Nagyon jó összetétel XD

2013. ápr. 13. 17:39
 95/130 A kérdező kommentje:

Oké. Ez nem nagy dolog de azért elmondom: Nálam nem kifli van, hanem befli.xD És nem zsömle hanem zsömfel!:D

Megnézném mit szólnának ha átsétálnék bakancsba a terepen!XD

De úristen.. Szép kis világ mondhatom!:/

2013. ápr. 14. 09:16
 96/130 anonim ***** válasza:

XDD

Na azt én is megnézném :D Egyszer voltam bent az Árkádban tesóm osztálytársával, aki szintén bakancsot hord, meg normális ruhát. (Szóval ami nekünk normálisnak számít és nem ami nekik...) Úgy megbámulták... Meg amikor bementünk a Douglasba, mert az anyukájának akart ajándékot venni én komolyan azt hittem, hogy mindjárt kiküldenek minket. XD

;) [link]

2013. ápr. 14. 10:30
 97/130 A kérdező kommentje:

Vannak még!XD Egyébként szerintem Rám nem is mernének nézni! XD A magasságom végett!:D

Én beszólnék: 'MIT BÁMÚÚÚSZ?'XD Megfélemlíteném a plázákat!:D

De ez olyan szánalom..:D Mindenki abban megy amiben neki jól esik. Most ha engem próbálna meg valaki kiküldeni hát.. Lehet nem lenne őszinte a mosolyom..:D

Azért akadnak olyanok akiknek akad eme csodás szerv!:D

Csak elég kevés embernek sajnos...

2013. ápr. 14. 11:06
 98/130 anonim ***** válasza:

Azt kellene! XD Féljen csak a sok kis ... XDD Hát az biztos, hogy magasabb lennél az emberek kb. 95 %-ánál (ha nem több). Bár nem mintha ez olyan nehéz volna. A legtöbb pasinál még én is magasabb vagyok (nem mintha én olyan húúú de magas lennék 175 cm-esen xD )

Szoktál egyébként járni plázákba? Néha ott is akad egy-két normális lány :)

2013. ápr. 14. 11:28
 99/130 anonim ***** válasza:
Bocsi, de plázákba normális lány? :D Max átfutóban... :D Nem gondolod? :D
2013. ápr. 14. 11:39
 100/130 anonim ***** válasza:
Azért az ilyen nagyobb bevásárlóközpontokban akad. Itt nem csak butikok vannak hanem értelmes üzletek is. :) Hétköznap délelőtt egész normális emberek szoktak ott lenni. :)
2013. ápr. 14. 11:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!