Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)
Sziasztok, szép estét!
Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.
A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.
Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép estét, üdv!:))
Igen! Én legalább is elvagyok!:)
Nagyon remélem, hogy fogok, hisz eddig akiknél próbálkoztam elutasítottak.. Pedig rengeteg dologban hasonlítottunk a lánnyal. De mégsem volt elég...
Vigyázni is fogok rá, ha találok!!:))
Nem akarok olyan lenni, még ha más ruhát is veszek fel, attól még megmaradok önmagamnak.:))
Az Én osztály társaim sem különbek, megnyugtatlak!:D
Eddig még nem találtam itt a közelben, de remélem hamarosan fogok!:P
Köszönjük szépen :) Reméljük így lesz:)
Tipp.. hát nos. SZóval :D Igazából pasizásból nincs sok tapasztalatom :D Hisz Ő nekem az első :P. És a poén, hogy volt osztálytársak vagyunk, akik anno nem is beszéltek egymással... De azt hiszem ez a sztori hosszú lenne.
Viszont szerintem marha aranyos, amikor egy srác kinéz magának egy lányt. Először csak nézzétek egymást... ne rögtön menj oda. "Húzd az agyát kicsit" mondjuk egy hétig. Aztán menj oda hozzá egy hülyeséggel :D Amitől elneveti magát. Poénkodj, de ne tapadj rá. Inkább te lépj le előbb. Mondd hogy most menned kell és mint Hamupipőke eltűnsz :D. Utána ahogy egyre többet találkoztok úgy is kialakul a dolog. :) És persze csak lazán :)
Igazán nincs mit, szóra sem érdemes!:)
Na igen, ez a személyes odamenetel dolog eléggé para.. Azért félek, mert lehet félreértek valamit és elutasít. Nincs túlzottan sok önbizalmam, sőt semennyi sem..
A kudarcok után pedig már rendesen félek.. Nem tudom, mitévő legyek..:/
Ne félj, mitől félsz? Nem esz meg :) Ami nem öl meg az megerősít (így kéne, hogy legyen).
Persze értem én, senki se szereti, ha elutasítják az embert. De ha nem próbálkozol nem is lesz eredménye. Légy vidám, a csajok szeretik a vidám srácokat :)
Amúgy baráti társaságodban nincs olyan lány aki tetszik :)? Szerintem az a legjobb, ha baráttal jössz össze, hisz akkor már nagyjából ismered, tudod miket szeret, milyen az életfelfogása. Egy vadidegennel azért nehéz... legalább szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!