Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/130 anonim ***** válasza:
Ki tudja ... lehet :-D
2013. ápr. 16. 09:54
 122/130 A kérdező kommentje:

Na igen a suli.:D Bár ez az erős köhögés nem nagyon akar csillapodni!:S A Torokfájás már úgy ahogy múlik..

Tehát akkor nem kéne nekik perverzkedniük és sóvárogniuk a fiatal "friss husik" után..:D

Mi nem leszünk ilyen perverzek... Hanem rosszabbak leszünk!XD

2013. ápr. 16. 11:43
 123/130 anonim ***** válasza:
Nekem pont jó lennél így... De hosszú hajjal megjobb. :))
2013. ápr. 19. 17:54
 124/130 anonim ***** válasza:

(úúúúúristen 202 centi vagy? :O hozzád képest egy hangya vagyok :D)

amúgy nekem az ilyen stílus jön be:

[link] (a pasi sem rossz :D)

[link]

[link]

[link]

szóval ilyesmi... casual look.

Ilyesmit kaphatsz Zarában, H&M-ben, neten is. Persze csak ha tetszik :) Hajstílusban pedig nem jön be ez az ecsetfej, jobban tetszik egy egyszerűbb. De mindent úgy csinálsz, ahogy te akarsz :D Majd tolj fel egy képet az új énedről!

20L

2013. ápr. 19. 18:17
 125/130 A kérdező kommentje:

Áh ugyan. Én senkinek sem vagyok 'pont' jó, de azért köszi!:)

Igen 202cm vagyok! Nos igen, sok mindentől és mindenkitől magasabb vagyok!:)

Most vettem egy izompóló szerűséget. Az valahogy jól áll, de azok sem rosszak amiket mutattál. Csak szerintem egy csöppet borsos az ára, nemde?:) Én nem nagyon tudom az árakat, sosem voltak 'drága' holmijaim.

Ha lesz elég önbizalmam, akkor majd tolok!:D

2013. ápr. 20. 10:40
 126/130 anonim ***** válasza:

Én is jónak tartom az ilyen stílusú a ruhákat amelyeket az előttem szóló mutatott. :) Azért egyszerűbb lenne megmondani, hogy mi állna jól, ha feltennél egy képet. Ha nem szeretnéd, hogy megismerjenek rajta satírozd ki az arcodat ;)

20/L

2013. ápr. 20. 15:24
 127/130 A kérdező kommentje:
Akkor inkább már priviben küldök képet annak, aki látni szeretne.:D
2013. ápr. 20. 16:16
 128/130 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz :) Úgy egyszerűbb lesz megmondani, hogy mi állna jól. :)
2013. ápr. 20. 16:31
 129/130 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismernélek ;)
2013. ápr. 21. 19:47
 130/130 anonim válasza:
Öltözködj úgy mint egy férfi lazán letisztultan,ne érdekeljen mit gondolnak mások találd meg a stílusodat.Versace kapucnis bőrmellény,kék elegánsnadrággal valami fain gucci cipővel.De ne legyél túl feltűnő,az b.uziknak való.Idővel majd rá fogsz jönne,hogy a nőket nem érdekli a megfelelési vágyad.Arra buknak ami spontán jön,ami belülről jön és ami egyből jön.Az ilyen megcsinált emberek mindig a nők csicskái lesznek sajnos.Sajnos a Magyarországon élőknek borzasztóan nincs stílusok.Nem kell sok ruha,nem kell új ruha se.De az a pár ami van az legyen mindenhova felvehető.Legyél olyan,mintha örökké Párizsba járnál,legyél nagyvárosi,bár nem biztos hogy érted miről beszélek.Csumi
2013. máj. 8. 23:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!