Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)
Sziasztok, szép estét!
Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.
A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.
Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép estét, üdv!:))
Na igen a suli.:D Bár ez az erős köhögés nem nagyon akar csillapodni!:S A Torokfájás már úgy ahogy múlik..
Tehát akkor nem kéne nekik perverzkedniük és sóvárogniuk a fiatal "friss husik" után..:D
Mi nem leszünk ilyen perverzek... Hanem rosszabbak leszünk!XD
(úúúúúristen 202 centi vagy? :O hozzád képest egy hangya vagyok :D)
amúgy nekem az ilyen stílus jön be:
[link] (a pasi sem rossz :D)
szóval ilyesmi... casual look.
Ilyesmit kaphatsz Zarában, H&M-ben, neten is. Persze csak ha tetszik :) Hajstílusban pedig nem jön be ez az ecsetfej, jobban tetszik egy egyszerűbb. De mindent úgy csinálsz, ahogy te akarsz :D Majd tolj fel egy képet az új énedről!
20L
Áh ugyan. Én senkinek sem vagyok 'pont' jó, de azért köszi!:)
Igen 202cm vagyok! Nos igen, sok mindentől és mindenkitől magasabb vagyok!:)
Most vettem egy izompóló szerűséget. Az valahogy jól áll, de azok sem rosszak amiket mutattál. Csak szerintem egy csöppet borsos az ára, nemde?:) Én nem nagyon tudom az árakat, sosem voltak 'drága' holmijaim.
Ha lesz elég önbizalmam, akkor majd tolok!:D
Én is jónak tartom az ilyen stílusú a ruhákat amelyeket az előttem szóló mutatott. :) Azért egyszerűbb lenne megmondani, hogy mi állna jól, ha feltennél egy képet. Ha nem szeretnéd, hogy megismerjenek rajta satírozd ki az arcodat ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!