Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)
Sziasztok, szép estét!
Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.
A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.
Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép estét, üdv!:))
Lenne, de foglalt.. Az pedig nem túl jó ötlet, hogy rámásszak egy bajtárs barátnőjére.. Hisz ők álltak mellettem a nehéz időkben. Tisztelem és becsülöm őket.
Pedig igazán szép lány.. Legjobb barátjaként szeret Engem..
Lányok nem nagyon vannak a baráti körben..:/
Előző válaszoló: gratulálok nektek az 5 évhez :)
Na látod pont ezért ne változz meg még csak külsőleg sem, mert ilyen barátaid vannak. :) Akkor a barátnődet is megkérhetnéd, hátha tudna neked segíteni :) Ne félj oda menni egy csajhoz sem, soha nem tudhatod kinél lesz szerencséd :) Egyébként teljesen megértem a barátnődet, hogy fiú a legjobb barátja. Nekem is fiú volt a legjobb barátom, csak sajnos elköltözött külföldre. Biztosan meg fogod találni az igazit és nem biztos, hogy meg kell változnod hozzá :)
Köszönjük :)
Igaza van az előttem szólónak. Sosem szabad feladni.
Az én legjobb barátom is srác volt (sőt szinte az összes barátom fiú - csak 1 lány barátom van, de Ő a kivétel, aki erősíti a szabályt:)) Csak hát... mindenemet feltettem a sulira, elkerültem otthonról (jóóó messzire) 3 éve, csak tanulok tanulok, hogy egyáltalán bent maradjak az egyetemen. Így szegényt elhanyagoltam,.. nem vesztünk össze semmi.. mai napig jóban vagyunk, csak hát nem volt rá időm, ahogy másra se. Azt az ici pici szabadidőmet meg páromnak szenteltem. :/
Igen ez a baj a lányokkal, hogy irigyek :P Naaagyon nagyon irigyek tudnak lenni a másikra. :)
/Bocsi, hogy így eltűntem, csak futottam egy órácskát :D/
Hát igen, nem könnyű rátalálni az "igazira". Szerencsés ember az, aki együtt van élete párjával.
Ránézve a kérdésre, kicsit elkanyarodtunk emberek :D
Biztos vagyok benne, hogy segítene. Mindig azt kérdezgeti tőlem, hogy szép-e.. Pedig nem túlzok ha azt mondom, hogy gyönyörű. Az egész faluban Ő a legszebb szerintem. A barátja pedig egy olyan személy aki szintén sokat tett értem és testvéremként szeretem.:) Egyébként érdekes, mert mind a ketten eltűrik, hogy szeretgessem a lányt.. Habár kire számítson az ember ha nem a legjobb barátaira, nem igaz?:)
Futottál? Jó Neked! Én lázas betegen vergődöm itthon!:/
Egyébként semmi baj!:D
Na igen, Én is észrevettem!XD De semmi baj, jó kulturált személyekkel beszélgetni és tudni, hogy még léteznek normális leányzók!:) Egyébként szeretek beszélgetni. Néha túlságosan is sokat beszélek!XD
Egyébként köszönöm mindenkit válaszát! Ha gondoljátok, még szívesen várom a tanácsaitokat minden téren!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!