Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/130 anonim ***** válasza:

Hát ne érezd :D én 176cm vagyok lányként... ha magassarkút veszek fel, páromat már frusztrálja, mert kb egy szintre kerülünk :D

Előző :D

2013. ápr. 12. 11:34
 12/130 A kérdező kommentje:

Az úgy szép!:D Én sok mindentől, és mindenkitől magasabb vagyok.:D Csak nem tudom, hogy előny avagy hátrány-e.:)

A lényeg, hogy jól kijöttök!:)

2013. ápr. 12. 11:55
 13/130 anonim ***** válasza:

Előny-előny ;) Ez biztos :D. Bár így se alacsony párom, de nőhetne még :D, vagy nekem kéne összemennem :D Nem szeretnék egész életemben sportcipőben futkározni :D Most képzeld el esküvőn magasabb lennék mint ő :D

Lényeg a lényeg szerintem a srácoknál előny, hogy ha valaki magas, lányoknál már kevésbé. De nem panaszkodom:P

Igen igazad van, az a lényeg, hogy jól megvagyunk :)

2013. ápr. 12. 12:21
 14/130 A kérdező kommentje:

Ha Te mondod..:D Mert Én eddig nem nagyon vettem hasznát a 'párkeresésben'. Max annyi haszna volt, hogy amikor szólt anyum, kicseréltem a kiégett villanykörtét..xd

Szóval már az esküvőre készültök..?:D

2013. ápr. 12. 14:15
 15/130 anonim ***** válasza:

Én mondom hát :D

Jaj Te xDxD

Pedig szerintem tényleg előny :D Nem akarom megbántani az alacsony pasikat, de én úgy vagyok vele, hogy nekem a magasabb jön be. Az alacsony srácoknak meg ott vannak a helyes kis alacsony lányok :)( Más lányoknál nem kizáró ok, de had ne írjak kis regényt :D )

Neked meg eleve nagyobb a választási lehetőséged :D Jöhet alacsony-magas egyaránt ;)

Nem még nem... :D engem ne is akarjon elvenni 20évesen :D Ráérünk még :D Időnk mint a tenger. :P

2013. ápr. 12. 14:23
 16/130 A kérdező kommentje:

'Neked meg eleve nagyobb a választási lehetőséged :D Jöhet alacsony-magas egyaránt ;) '

Még ha jönnének is...:D Eddig csak elutasítást kaptam, nem tudom miért.. Meg egyébként az az észrevételem, hogy azoknak nagyobb az esélyük, akik vékonyak, kisfiúsak, akkor a szemükbe lóg a haj.. Ez az 'emo' stílus vagy mi. (Nem tudom, nem értek ehhez..) Vagy pedig azok, akik barnák, rózsaszín V nyakú pólóban járkálnak a plázákban.:D

Szóval nem tudom, és nem is értem, hogy miért van ez.

Na igen.:D Idő az van! :D

2013. ápr. 12. 14:31
 17/130 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek az előző válaszolóval, pasiknál előny ha valaki magas. :) Nekem pl. csak magas pasijaim voltak eddig. (Mondjuk lányként én is magas vagyok: 175 cm) Az alap, hogy egy pasi magasabb legyen nálam és azért jó, ha magassarkút is felvehetek és még úgy is ő a magasabb. :D Na azokat meg akiket írtál (vézna EMOs meg rózsaszín szolis) mind agyon kellene ütni és elásni a kertben XD Mit mondanak rájuk mindig.. páwa vagy mi. Hát lehet én nem értek hozzá, de nekem az ilyenek szimplán b*zik XD

19/L

2013. ápr. 12. 14:55
 18/130 A kérdező kommentje:

Na jó..:D Akkor a tettek mezejére lépek megújult stílussal!:D Szavatokon foglak benneteket!:P És ki tudja.. Lehet lesz valakim.:D (vagy nem.xD)

A kertben? Ugyan.. A végén előmásznának!:s xD Inkább egy sötét, erdőben.:D

Egyébként Engem még magassarkúban sem érnél útól.:P :D

2013. ápr. 12. 15:11
 19/130 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó a terepgatya és bakancs. (én is bakancsot hordok) :)) Sőt, a kopaszokkal sincs bajom.

Ruha területén szerintem az a jó, ha nincs túlbonyolítva. Normál, klasszikus szabású sötét farmer, póló vagy ing és sportcipő. Engem pl. valamennyire taszít, ha egy hapsin mindennap lakkcipő és öltöny van... De ez én vagyok.

2013. ápr. 12. 15:15
 20/130 A kérdező kommentje:
Áh odáig nem fajulok, hogy lakkcipőt hordjak.. Hordják inkább a tazsvírek..XDD Megadom nekik ezt az örömöt..:D
2013. ápr. 12. 15:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!