Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Tudnátok segíteni...

Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)

Figyelt kérdés

Sziasztok, szép estét!

Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.

A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.

Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Szép estét, üdv!:))

2013. ápr. 11. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/130 anonim ***** válasza:
Ne adj a külsőségekre! Az a lényeg, h jól érezd magad a bőrődben! :)
2013. ápr. 11. 21:15
 2/130 A kérdező kommentje:
Már nem nagyon érzem jól magam, ezért szeretnék kicsit 'megújulni'.:))
2013. ápr. 11. 21:19
 3/130 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk bejön a kopasz, de megnövesztheted, de nem kell feltétlen kenni rá valamilyen nyálat. Elég, ha fésülöd, szerintem egy kicsit hosszabb, olyan 5 centis - persze jó, pasis fazonnal - is biztos jó lenne, bár nyilván az arcformától függ.

Szerintem egy póló/ing farmer és valami vagány cipő kombinációval nem lehet mellélőni, és akárhol be lehet őket szerezni olcsón :)

[link]

[link]

[link]

Ez a pasi pedig hasonló magas mint te, és olyan jó kiállású ember. Nem tudom, ez a stílus tetszik-e, szerintem egyszerű, de az ilyen szép magas alkaton tök jól néz ki :)

2013. ápr. 11. 21:32
 4/130 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Igazából vagány cipőt nem tudok szerezni.. 48-49-es lábam van..:S Alig találok rá cipőt..
2013. ápr. 11. 21:43
 5/130 anonim ***** válasza:
De a bakancs is jól néz ki, kevésbé "keménycsávós" egy farmerrel pl :)
2013. ápr. 11. 22:04
 6/130 A kérdező kommentje:

Ezzel csak nyáron fog meggyűlni a bajom a meleg miatt..:D

Egyébként ilyen pólóra gondoltatok?:

[link]

Ezek körül szerintetek melyik néz ki jól?:))

2013. ápr. 11. 22:07
 7/130 A kérdező kommentje:

Közül*

Mert alul a képeken rengeteg van.:O

2013. ápr. 11. 22:08
 8/130 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az ilyen haj is tök jó :) Oldalt kopasz felül pedig meg van hagyva.

[link]

A pólók jól néznek ki :) 114, 122, 113-as számúak pl tök jók. Hozzá meg mondjuk egy farmer meg egy magas szárú sportcipő szerintem jól nézne ki :)

19/L

2013. ápr. 11. 22:37
 9/130 anonim ***** válasza:

óóó :-) Hát légy rá büszke, hogy ilyen magas vagy :-) Ne törődj azzal, hogy egy frizura miatt még magasabbnak látszol :-) Sőt inkább örülj neki :-)

20/L

2013. ápr. 12. 01:35
 10/130 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! A póló Nekem is tetszik, meg is rendelem!:D

Igen, büszke vagyok, csak néha már 'túl' magasnak érzem magam..:D

2013. ápr. 12. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!