Csajok! Tudnátok segíteni Nekem?! (20/F)
Sziasztok, szép estét!
Szeretném a segítségeteket kérni pár dologban. Szeretnék valahogy kinézni. Igazából nem tudom mi állna jól Nekem. 202cm magas vagyok, most jelenleg kopasz és bakancsot hordok, meg terep nacit.
A szemeim 'beesettek' ahogy édesanyám fogalmazott.
Milyen ruhák állnának jól, és milyen frizura? Volt már hosszú, középen zselézett (ami nem volt jó mert még jobban magasított), most pedig kopasz.. Ruhákat nyugodtan ajánlhattok akár a vateráról is! Szívesen fogadok minden véleményt! Kicsit meg szeretnék újulni!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szép estét, üdv!:))
Lehet igen ott jobb helyen lennének. XD De komolyan az ilyen khm... "férfit" addig kellene rázni amíg normális nem lesz. XD
Egyébként miért akarsz minden áron stílust váltani?
A-a kérdező :D Te valamit nagyon félre nézhettél :D Azokat a rózsaszín pólósokat csilli villi kisgatyóban, lógó hajjal a B*zikatusz lekellhánynikusz fajként azonosították őket. Értelmes ember rájuk sem néz, nem hogy összejönni velük :O
Nem tudom hányadik voltam :D
Na látod!XD
Igazából szeretnék kicsit megújulni, és nem kapni a beszólásokat ha kimegyek egy "Good Night Left Side" pólóba az utcára..:D
Meg rengeteg stílusom volt, de az egyik sem jött be. Ezért is kérdeztem, hogy mi állna jól. A másik pedig, hogy hátha tudnék szerezni magamnak valakit.:)
A kezes nekem is nagyon tetszik :)
Na de: Azért azt is nézd meg, hogy milyen lányoknál hódítanak ezek a "srácok"... Szerintem normális értelmes lányt nem érdeklik az ilyenek... Az írásodból ítélve azért Te normálisnak tűnsz :D Bár nem vonok le semmilyen komolyabb konklúziót ebből a pár soros "beszélgetésből". :D :D
Hát nem tudom... Igazából jó poén az a kezes, de nekem nem tetszik... A másik nem rossz, de akkor már a mostani stílusod egyedibb :)
Na meg mondjuk az sem mindegy, hogy milyen barátnőt szeretnél. A tucatp*csáknak az olyan rozsaszin pasik meg a lakkcipős (no comment) nyálgépek jönnek be, de akinek van egy kis esze az a normálisabb pasikat választja :)
Igen, ezt is akartam említeni, de valahogy lemaradt! Őh mások is mondják a környezetemben, hogy 'koravén' vagyok, és hogy másabb mint a többi pasi.. Az a gond, hogy komolyabban gondolkodom, és azt hiszem ez nem bejövős. Fiatal vagyok, élnem kéne, de én nem vagyok ilyen...
Lehet a belsőmön is változtatni kéne, vagy esetleg az életfelfogásomon..? Nem is tudom már..:)
Pár soros beszélgetés?:D Lassan egy eposszá növi ki magát!XD
Csak egy egyszerű leányzót szeretnék, aki kölcsönösen szeret és viszonozza az érzelmeket.:) Egyébként egyáltalán nem raktam 'magasra a mércét' etéren szerintem.:)
Jézusom, mintha tükörbe néznék, csak a nemünk más :D
Egyáltalán nincsenek nagy elvárásaid. Csak annyi a probléma, hogy ilyen koravénből mint mi, azért elég kevés van :( De szebb is lenne a világ, ha több ilyen fiatal lenne mint mi, nem gondolod? :D
Nocsak.. Rokonlélek?
Így van, de azért még vannak.:) Minden bizonnyal szebb lenne! De ez sajnos lehetetlen dolog.. Nagyon el van ez a világ fajulva..
Hát az biztos... De azért így is elvagyunk a kis világunkban :) nem? Azért szerencsésnek mondhatom magam, hogy találkoztam egy olyan emberrel akinek nagyon hasonló az értékrendje... Vigyázok is rá rendesen :D
De te is tuti találsz magadnak egy aranyos csajt ;) Aztán ha meg van, úgy vigyázz rá mint a szemed fényére :)) Hisz az ilyen emberek a mai világban nagyon ritkák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!